HomeΚΡΗΤΗΜπήκε στην αυλή του γείτονά του και πυροβόλησε τα κουτάβια του

Μπήκε στην αυλή του γείτονά του και πυροβόλησε τα κουτάβια του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στην Κρήτη όταν ένας αδίστακτος άνθρωπος πήρε το πιστόλι του και σκότωσε τα σκυλιά του γείτονά του.

Το παραπάνω περιστατικό συνέβη στην Ανώπολη Ηρακλείου και ήρθε στο φως μετά από καταγγελία του ιδιοκτήτη των ζώων, Σταύρος Μαυροφοράκης.

Ο κ. Μαυροφοράκης είχε βρει πριν λίγο καιρό δύο νεογέννητα σκυλάκια και τα πήρε στο σπίτι του για να τα φροντίσει.

SKYLIA

Ωστόσο, όπως εξήγησε στο zoosos, πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στο σπίτι του και δεν βρήκε ίχνος από τα κουτάβια. Αυτό όμως που αντίκρισε τον έκανε να ανησυχήσει: Η αυλή του ήταν γεμάτη από αίματα!

Μετά από αρκετή αναζήτηση βρήκε το ένα σκυλάκι σε άθλια κατάσταση κάτω από ένα αυτοκίνητο. Το πήγε στο κτηνιατρείο και του έκαναν ακτινογραφία.

Εκεί διαπιστώθηκε – όπως φαίνεται και στην ακτινογραφία – ότι το κρανίο του κουταβιού είναι γεμάτο από σκάγια.

SKYLIA1

Το άτυχο σκυλάκι έχασε την όρασή του από το αριστερό μάτι ωστόσο δεν κινδυνεύει περαιτέρω η υγεία του.

Ο κ. Μαυροφοράκης όμως ανησυχεί καθώς ακόμα δεν έχει βρει το δεύτερο κουτάβι του.

SKYLIA2

Μπαίνουν ανενόχλητοι στις αυλές των σπιτιών και ρίχνουν… φόλες

Δεν είναι λίγες οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στο cretapost για αγνώστους που δεν διστάζουν να μπουν σε ξένα σπίτια και αυλές για να σκοτώσουν ένα σκυλί.

Τα περιστατικά φαίνεται ότι πληθαίνουν στην περιοχή της Ανώπολης, του Κοκκίνη Χάνι αλλά και του Βραχόκηπου στο Ηράκλειο.

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία που έφτασε στα γραφεία του cretapost πως πριν λίγο καιρό άγνωστοι μπήκαν σε αυλή σπιτιού στον Βραχόκηπο και έριξαν φόλα σε δύο σκυλιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση