HomeΣΠΟΡΑστέρα Βάρης ΟΦΗ 0-1

Αστέρα Βάρης ΟΦΗ 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα «τρίποντο» που στην πορεία μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό πήρε ο ΟΦΗ σήμερα στην έδρα του Αστέρα Βάρης με 0-1, παρόλο που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν είχε καλό «πρόσωπο».

Η ομάδα του Ηρακλείου κρατάει την ουσία, αφού σε συνδυασμό με το 1-1 του Φωστήρα στην έδρα του Εθνικού έχει τη δυνατότητα να φτάσει ξανά σε απόσταση… βολής.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν αγώνα λιγότερο, αυτόν με την Επισκοπή την ερχόμενη Τετάρτη και ταυτόχρονα τη δυνατότητα να πλησιάσουν στο -3 από την κορυφή και πάλι.

Λυτρωτής στο σημερινό ματς ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, που ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε το γκολ της νίκης.

Το φίλμ της αναμέτρησης

8′ Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους γηπεδούχους. Στην αντεπίθεση, ο Κουϊρικίδης θα κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής, αλλά δε θα βρει στόχο.

9′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς στον Κουϊρικίδη.

11′ Οι παίκτες του ΟΦΗ αλλάζουν τη μπάλα έξω από την περιοχή, ο Γουόρντεν θα σουτάρει με το αριστερό, μπλοκάρει σταθερά ο Μαρινάκης.

19′ Κίτρινη στον Κιάσσο, για μαρκάρισμα στον Ντάγκρα.

20′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Ντάγκρας απο πολύ πλάγια θέση, με πλασέ έστειλε τη μπάλα παράλληλα σχεδόν πάνω στη γραμμή, ενώ ο Χατζησάββας με νέο διαγώνιο σουτ, ανάγκασε το Δερμιτζάκη να παραχωρήσει κόρνερ.

25′ Ο Πίτσος κάνει το γύρισμα από αριστέρα, η μπάλα θα φτάσει στον Γουόρντεν, που με πλασέ θα στείλει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Μπουρσέλης θα σκοράρει, αλλά υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.

35′ Λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Φαζός θα προλάβει την τελευταία στιγμή τον Χατζησάββα μέσα στην περιοχή.

41′ Κάθετη του Χαντί για τον Περογαμβράκη μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος «τσιμπάει» ωραία τη μπάλα, όμως το πλασέ είναι χλιαρό θα μπλοκάρει ο Μαρινάκης.

43′ Καλή στιγμή με τον Περογαμβράκη μέσα στην περιοχή, την τελευταία στιγμή με κεφαλιά παραχωρεί κόρνερ ο Χόρτσας.

44′ Κίτρινη στον Τσαφταρίδη για το φάουλ στον Πίτσο ένα λεπτό πριν.

45′ Δοκάρι για τους γηπεδούχους στο φάουλ του Γεωργιάδη, απομάκρυνε στη συνέχεια ο Δερμιτζάκης.

51′ Κόρνερ του Χαντί από δεξιά, κεφαλιά του Κώτσιου η μπάλα θα περάσει άουτ.

60′ Καλή στιγμή για τους γηπεδούχου, ο Κουϊρικίδης «έκοψε» από δεξιά, ο Γωργιάδης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά δε βρήκε στόχο.

64′ Κίτρινη στον Χόρτσα για φάουλ στο Γουόρντεν.

65′ Φάουλ του Κιάσσου από καλή θέση, μπλοκάρει σταθερά ο Μαρινάκης.

66′ Κίτρινη στον Ντάγκρα για διαμαρτυρία.

70′ Διπλή αλλαγή για τον ΟΦΗ. Σαχινίδης και Φραγκουλάκης στο ματς, αποχωρούν Γουόρντεν και Μπουρσέλης.

74′ Γύρισμα του Πίτσου από αριστερά, ο Σαχινίδης θα σουτάρει με το αριστερό από τα όρια της περιοχής, αλλά δε βρίσκει στόχο.

76′ Φάση διαρκείας στην περιοχή του Αστέρα, η μπάλα θα φτάσει στον Φραγκουλάκη, που με σουτ θα τη στείλει στα δίχτυα για τον 0-1.

87′ Αδύναμο σουτ του Περογαμβράκη από τα όρια της περιοχής, εύκολα ο Μαρινάκης θα ελέγξει την πορεία της μπάλας και θα μπλοκάρει.

92′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Τσαφταρίδη, με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι. Μάλλον την επεδίωξε ο αμυντικός των γηπεδούχων.

Στο άλλο παιχνίδι Εθνικός-Φωστήρας 1-1 το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα του Ηρακλείου να μειώνει τη διαφορά από την κορυφή στους 6 βαθμούς, αλλά έχει αγώνα λιγότερο με την Επισκοπή εκτός έδρας την ερχόμενη Τετάρτη.

Την ουσία κρατάει σήμερα η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, αφού η εμφάνιση δεν ήταν καλή, όμως οι τρεις βαθμοί μπήκαν στο… λογαριασμό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλας): Μαρινάκης, Τσαφταρίδης, Μανιδάκης, Χόρτσας, Βασιλείου, Κουιρουκίδης (74′ Μητσόπουλος), Χατζησάββας, Νικολακόπουλος, Γεωργιάδης (82′ Νιφαδόπουλος), Αγκόλι, Ντάγκρας (92′ Καραμπάς).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Φαζός, Κώτσιος, Πίτσος, Νάστος, Φαμπίνιο (46′ Καλέ), Μπουρσέλης (70′ Φραγκουλάκης), Χαντί, Περογαμβράκης, Γουόρντεν (70′ Σαχινίδης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση