HomeΣΠΟΡΒέροια – Πλατανιάς 0-1

Βέροια – Πλατανιάς 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χάρη σε γκολ του Κώστα Μενδρινού στο πρώτο ημίχρονο, ο Πλατανιάς έφυγε με το διπλό από την έδρα της Βέροιας (1-0) και σκαρφάλωσε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος!

Η εικόνα του αγώνα

Ορεξάτοι μπήκαν οι παίκτες του Πλατανιά στο ματς και μόλις στο 15ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Στανισάβλιεβιτς έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Ανγκούλο βρήκε λίγο τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Μενδρινό που απλά την έσπρωξε στα δίχτυα! Η Βέροια φάνηκε… «μπλοκαρισμένη» με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να το εκμεταλλευτούν και να πιέσουν για δεύτερο τέρμα.

Στο 33′ ο Αποστολόπουλος είχε ένα καλό σουτ, το οποίο όμως πέρασε άουτ κι έτσι χάθηκε μια καλή ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι πήραν κάποια μέτρα στο γήπεδο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, δεν κατάφεραν όμως να φτάσουν στην ισοφάριση. Στην επανάληψη και πάλι ο Πλατανιάς ήταν αυτός που έφτανε πιο εύκολα στα αντίπαλα καρέ. Στο 57′ ο Λόπεθ έκανε μια σπουδαία απόκρουση σε τετ-α-τετ του Ανγκούλο, κρατώντας τη Βέροια ζωντανή στο παιχνίδι.

Παρά την κατοχή της μπάλας όμως στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Ελευθερόπουλο δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική κι έτσι ο Πλατανιάς κράτησε το διπλό μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο διπλό για τους Κρητικούς μετά το 3-0 στη Λιβαδειά και σκαρφάλωσαν -έστω και προσωρινά- στην έκτη θέση του πρωταθλήματος.

MVP

Ο Κώστας Μενδρινός έκανε πολύ καλή εμφάνιση και σκόραρε και το τέρμα της νίκης. Ο άσος του Πλατανιά μάλιστα χρίστηκε ξανά σκόρερ στη Super League μετά από τρεισήμισι χρόνια απέναντι και πάλι στη Βέροια!

Αδύναμος κρίκος

Η επιθετική γραμμή της Βέροιας ήταν… αόρατη. Η ομάδα του Ελευθερόπουλου έχει πετύχει μόλις 15 γκολ σε 27 αγώνες, έχοντας τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία.

Σχόλιο

Είχε την ευκαιρία να κλειδώσει την παραμονή της η Βέροια με νίκη, όμως δεν τα κατάφερε. Θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον άλλη μία αγωνιστική η ομάδα του Ελευθερόπουλου για να φύγει το… άγχος. Κόντρα στον Πλατανιά δεν ήταν καλή, ειδικά στη δημιουργία παιχνιδιού. Ο Πλατανιάς επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως φέτος κάνει τρελή πορεία με τον Παράσχο στο τιμόνι του και ανέβηκε μέχρι και την 6η θέση. Πολύ καλοί οι Κρητικοί που έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, έκαναν φάσεις και πήραν δίκαια τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Λόπεθ, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μαραγκός, Μαλόν (68′ Νέτο), Σιόντης (46′ Αμπντούν), Άρτσε, Μαγέφσκι (69′ Ναζλίδης), Καϊκούτ, Γιουσούφ, Ανάκογλου

Πλατανιάς: Σωτήριου, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Μπανανά, Σελίν, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (90′ Μιλούνοβιτς), Μουνάφο (90+2′ Γουνδουλάκης), Ράμος (60′ Βαλεριάνος), Ανγκούλο, Στανισάβλιεβιτς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση