HomeΣΠΟΡΜε έγκριση Τσίπρα ο νέος αθλητικός νόμος σε περίπου δύο μήνες

Με έγκριση Τσίπρα ο νέος αθλητικός νόμος σε περίπου δύο μήνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι διατάξεις του εκλογικού νόμου για τις αθλητικές ομοσπονδίες θα συμπεριληφθούν στο νέο αθλητικό νόμο που θα ψηφιστεί μετά από δύο μήνες, δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. Τόνισε ακόμη ότι η πολιτική της κυβέρνησης στον αθλητισμό έχει ήδη χαραχθεί και εξαγγελθεί με κάθε λεπτομέρεια κι έχει την έγκριση του πρωθυπουργού.

Έτσι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να «αποτελεί προϊόν τηλε-παραθύρων και κάθε είδους παρασκηνιακών διεργασιών», δήλωσε ο ίδιος, αφήνοντας υπονοούμενα για «σκόπιμο και εκ του πονηρού αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και των αθλητικών φορέων», για εκείνους που υποστηρίζουν ότι μπορεί να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης.

Η γραπτή δήλωση του κ Κοντονή:

«Η Κυβερνητική πολιτική στον Αθλητισμό έχει χαραχθεί από μηνών, έχει εξαγγελθεί με λεπτομέρεια, έχει την έγκριση του Πρωθυπουργού και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί προϊόν τηλε-παραθύρων και κάθε είδους παρασκηνιακών διεργασιών.

Έχω επανειλημμένως και από μηνών δηλώσει ότι οι διατάξεις του εκλογικού νόμου για τις αθλητικές ομοσπονδίες θα συμπεριληφθούν στο νέο αθλητικό νόμο, του οποίου η ψήφιση έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Μάιο. Ήδη η νομοπαρασκευαστική επιτροπή εργάζεται σχετικά, με γνώμονα πάντα το Σύνταγμα και τη διεθνή θέση της χώρας.

Κατά συνέπεια, κάθε αναφορά στο ζήτημα αυτό, υπό διαφορετικά δεδομένα και με υπονοούμενα διαφοροποιήσεων στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης, έχει στόχο τον σκόπιμο και εκ του πονηρού αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και των αθλητικών φορέων».

Tovima.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση