HomeCity GuideΠαρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Χ. Κωνσταντουδάκη στο Πολύκεντρο

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Χ. Κωνσταντουδάκη στο Πολύκεντρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στην ποίηση θα παρουσιαστεί η πρώτη ποιητική συλλογή του εκπαιδευτικού Χρήστου Κωσταντουδάκη.

Η παρουσίαση θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 19 Μαρτίου στις 7.30 το απόγευμα στο «Πολύκεντρο Νεολαίας» του Δήμου Ηρακλείου.

Η συλλογή επιγράφεται «λίγο περισσότερο φως» και περιλαμβάνει 93 βραχυλογικούς συλλογισμούς που ως ποιητικά τολμήματα φιλοδοξούν να είναι μικρές τοιχογραφίες «του φευγαλέου, του εφήμερου και του πρόσκαιρου» ή ακόμη η λάμψη που επιστρέφει από το μαγικό λυχνάρι της φαντασίας.

Για το πρώτο αυτό ποιητικό ταξίδι του κ. Κωσταντουδάκη θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Κακατσάκης, δάσκαλος και λογοτέχνης, καθώς και η κ. Κλαίρη Μιτσοτάκη, συγγραφέας. Η Λένα χατζηγεωργίου με την αισθαντική, κρυστάλλινη φωνή της και η Ελευθερία Φραγκιαδάκη με την κιθάρα της θα δημιουργήσουν την μουσική ατμόσφαιρα που συνάδει σε μια ποιητική βραδιά.

Την ευθύνη του συντονισμού της εκδήλωσης θα έχει ο γνωστός εκπαιδευτικός και ριμαδόρος Κωστής Λαγουδιανάκης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των συλλόγων Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» και «Νίκος Καζαντζάκης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα ποσό από τα κέρδη πώλησης του βιβλίου θα διατεθεί υπέρ της «Στέγης Ανηλίκων Ηρακλείου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση