HomeΚΡΗΤΗΣτο Λύκειο Γουβών ο ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης

Στο Λύκειο Γουβών ο ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016, στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος  «Κοινωνικό Σχολείο» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο ΓΕΛ Γουβών με προσκεκλημένο τον δυο φορές Έλληνα Ολυμπιονίκη αθλητή της ιστιοπλοΐας , Νίκο Κακλαμανάκη.

kaklamanakis

Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Μαστοράκης, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου, Πλευράκη Δέσποινα η Σχολική Σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Λήδα Ζαμπετάκη και ο προπονητής του Taekwon Do, Γεροντής Γιάννης.  Τον ολυμπιονίκη αθλητή καλωσόρισε και παρουσίασε ο μαθητής της Α΄ Λυκείου Ανδρέας Τζανίδης, αθλητής της εθνικής ομάδας Taekwon Do (ITF).

kaklamanakis4

O Νίκος Κακλαμανάκης παρέδωσε ένα μάθημα ζωής σε όλους τους παρευρισκομένους, μαθητές και καθηγητές. Με βασικούς άξονες της ομιλίας του «Ο μόνος αγώνας είναι ο αγώνας που δεν δίνουμε» και «Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις, σημασία έχει πόσο γρήγορα θα σηκωθείς» σαγήνευσε το ακροατήριό του και μεταλαμπάδευσε, με την αναφορά στην αθλητική του σταδιοδρομία, αξίες πολύτιμες για τη ζωή όλων μας: αγωνιστικότητα, αυτοπειθαρχία, επιμονή, όραμα και σταθερή προσήλωση στην επίτευξη των στόχων. Επίσης, παρότρυνε τα παιδιά να «κυνηγήσουν  με πάθος τα όνειρά τους».

kaklamanakis2

Σε σχετική ανακοίνωση της σχολικής κοινότητας του Λυκείου Γουβών επισημαίνεται: «Ως πολίτες , γονείς και έφηβοι στις κρίσιμες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας είναι αναμφισβήτητο ότι κερδίσαμε πολλά εφόδια για το «ταξίδι της ζωής». Τον ευχαριστούμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση