HomeΣΠΟΡΑντρέα Στραματσόνι: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μην σέβεται τον Παναθηναϊκό»

Αντρέα Στραματσόνι: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μην σέβεται τον Παναθηναϊκό»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξέσπασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όπου έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε.Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Λυπάμαι. Ειλικρινά λυπάμαι για όσα συνέβησαν στα τελευταία λεπτά στον πάγκο της ομάδας μου. Είναι άσχημο. Είμαι ένα άτομο πολύ ευθύ. Είτε κερδίζεις χάνεις πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Δεν επιτρέπω σε κανένα να μη σέβεται την ομάδα μου, τους παίκτες μου, εμένα προσωπικά, την ΠΑΕ. Αυτό που έγινε είναι άσχημο όχι για τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σχετικά με τις αλλαγές που έκανε στην επανάληψη: «Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως στο πρώτο. Δυστυχώς ήξερα ότι ο Λέτο δεν μπορούσε να αντέξει για 90 λεπτά και η τακτική αρμοδιότητα που είχα αναθέσει στον Βιγιαφάνες δεν μπορούσε να εφαρμοστεί μετά από μία κλωτσιά που έφαγε στο πρώτο μέρος. Δυστυχώς δεν έχω άλλο παίκτη με τις ικανότητες του Βιγιαφάνες, ώστε να μπορέσω να τον αντικαταστήσω.

Εγώ δεν έχω δει ακόμα φάσεις, αλλά αν θυμάμαι υπήρξαν μόνο δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες στην επανάληψη αυτή του Μαμούτε και του Φουστέρ. Αν ο Σίλβα έβαλε 4 επιθετικούς στο τέλος είναι γιατί δεν μπορούσε να είναι επικίνδυνος. Έστω κι αν δεν κάναμε πολλές φάσεις, θέσαμε προβληματισμό στο παιχνίδι του αντιπάλου. Εξάλλου, η πρόθεση εξαρχής ήταν η ισοπαλία».

Σχετικά με το μελλοντικό κίνητρο των παικτών του: «Πρέπει να διατηρηθεί ο μεγάλος στόχος που είναι να χτίσουμε τον Παναθηναϊκό για την νέα σεζόν και να έχει παρουσία στην Ευρώπη. Ουδείς πρόκειται να χάσει το κίνητρο, που θα αποτελέσει ττον στόχο για την επόμενη σεζόν» .

Σχετικά με το αν θεωρεί το αποτέλεσμα δίκαιο: «Είμαι επαγγελματίας προπονητής και αποδέχομαι το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν κλαίει. Όλοι είδαμε την έκβαση του παιχνιδιού, είδε όλη η Ελλάδα τι έγινε και το αποτέλεσμα είναι αυτό που είδαμε».

Σχετικά με τον στόχο του στον Παναθηναϊκό: «Το μεγάλο έργο που έχουμε μπροστά μας είναι η αλλαγή νοοτροπίας. Μιλάμε για εμπειρία. Είναι πολύ δύσκολο να σχολιάζεις αγώνες. Είδαμε πως παίξαμε και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Εκτιμώ αφάνταστα τα παιδιά και την προσπάθεια τους, όμως πρέπει να αρχίσουμε αυτή την αλλαγή νοοτροπίας να μπορέσουμε με την εμπειρία να οδηγήσουμε την ομάδα κάπου καλύτερα».

Σχετικά με το επεισόδιο που έγινε στην φυσούνα: «Στην διάρκεια του αγώνα ένας άνθρωπος ίσως του Ολυμπιακού, δεν ξέρω ποιος. Φορούσε μπουφάν της ομάδας και δεν ξέρω εάν ήταν όντως της ομάδας του Ολυμπιακού. Ήρθε στον πάγκο μας και μας κορόιδευε. Εγώ δεν επιτρέπω σε κανέναν να μην μας σέβεται. Δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Αυτό το συμβάν δεν έχει καμία σχέση με τον αγώνα. Αυτό όμως μπορεί να προκαλέσει βία. Επειδή μιλάμε για ματς υψηλού επιπέδου και οργάνωση εάν δεν προσέξουμε μπορεί να έχουμε επεισόδια. Έντιμα σας μιλάω πως προσπάθησα να συγκρατήσω τους παίκτες μου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση