HomeΣΠΟΡΝίκος Νιόπλιας: «Μας έλειψε μόνο το γκολ»

Νίκος Νιόπλιας: «Μας έλειψε μόνο το γκολ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δε μπορούσε να πιστέψει το χθεσινό ισόπαλο αποτέλεσμα του ΟΦΗ με τον Ιάλυσο ο Νίκος Νιόπλιας.

Όπως τόνισε για το ματς αυτό που έλειψε από την ομάδα του ήταν μόνο το γκολ: «Ότι και να πούμε για το παιχνίδι δεν περιγράφεται. Είχαμε καθολική υπεροχή στο παιχνίδι, χαμένο πέναλτι, ευκαιρίες και δοκάρι.

Παίξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι και πήραμε μόλις ένα βαθμό. Μόνο το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος, δικαιώνει την προσπάθεια μας. Ξεκινάει πλέον μια νέα μέρα για μας. Βλέπουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης».

Για την εικόνα της αναμέτρησης επισήμανε: «Έχω πολλά χρόνια στα γήπεδα. Είμαι 12 χρόνια προπονητής. Δεν θυμάμαι ξανά τέτοιο παιχνίδι. Είχαμε τα πάντα σαν ομάδα, αλλά μας έλειψε το γκολ.

Θα κοιτάξουμε και κάποια θέματα που έχουμε σαν ομάδα, τα οποία θα τα κοιτάζαμε ακόμα και αν βάζαμε 4 γκολ. Το να πέφτεις κάτω σαν παίκτης δεν το καταλαβαίνω. Ποτέ δε το κατάλαβα αυτό. Σε κάθε φάση αυτό έκαναν οι παίκτες του Ιαλυσού. Παρ’ όλα αυτά είχαμε ρυθμό και φάσεις.

Μας έλλειψε μόνο το γκολ. Από κει και πέρα, δε γίνεται να τα θέλουμε πάντα όλα δικά μας. Να κερδίζουμε εμείς και να χάνουν οι αντίπαλοι. Είμαστε 5 βαθμούς από την κορυφή και συνεχίζουμε.

Δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Ήμασταν 12 βαθμούς πίσω κάποια στιγμή και επιστρέψαμε. Τώρα είμαστε 5 και έχουμε μέσα και το Φωστήρα στο τελευταίο παιχνίδι. Δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω».

Διαφήμιση
Διαφήμιση