HomeΣΠΟΡΗρακλής – Βέροια 1-1

Ηρακλής – Βέροια 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ένα ματς που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή στο «Καυτανζόγλειο», Ηρακλής και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Βέλλιος και Ανάκογλου τα γκολ για τις δύο ομάδες.

Η εικόνα του αγώνα

Υπό καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε το ματς στη Θεσσαλονίκη μεταξύ τουΗρακλή και της Βέροιας. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν πτοήθηκαν και μπήκαν… φουριόζοι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό! Ο Καϊκούτ γύρισε υπέροχα τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Ανάκογλου που ακολούθησε τη φάση, με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να για την ισοφάριση, όμως τα βρήκε δύσκολα απέναντι στους πολύ καλά οργανωμένους φιλοξενούμενους. Όμως ο Βέλλιος βρήκε και πάλι τη λύση. Σε μια σέντρα του Σαραμαντά στο 28ο λεπτό, η οποία δεν έδειχνε ιδιαίτερα απειλητική, ο Έλληνας σέντερ φορ νίκησε στον αέρα τον τερματοφύλακα, Καντιμοίρη, και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τον «Γηραιό». Μετά το τέρμα αυτό, η ομάδα του Ελευθερόπουλου απείλησε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις την εστία του Χουάντερσον, όμως ο κίπερ του Ηρακλή κατάφερε να κρατήσει το 1-1 μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Όπως ξεκίνησε το πρώτο 45λεπτο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο με τη Βέροια να έχει κυρίαρχο ρόλο. Η ομάδα του Ελευθερόπουλου είχε την κατοχή, όμως περιορίστηκε σε μερικά μακρινά σουτ, τα οποία πέρασαν δίπλα από την εστία του Ηρακλή. Στο 69′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Ιντζόγλου δεν βρήκε δίχτυα σε πολύ καλό σουτ που επιχείρησε από τη γωνία της περιοχής. Στα τελευταία λεπτά ο «Γηραιός» βγήκε μπροστά και έψαξε με κάθε μέσο το γκολ, ενώ είχε και δοκάρι με σε κεφαλιά του Ρομάνο στο 88ο λεπτό. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

MVP

Ο Δημήτρης Ανάκογλου ήταν καθοριστικός για τη Βέροια. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε, αλλά η συνολική του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Αδύναμος κρίκος

Ο Μοντέιρο δεν προσέφερε τίποτα στο παιχνίδι του Ηρακλή στο πρώτο μέρος και δικαίως αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Σχόλιο

Το ήθελαν πολύ το ματς και οι δύο ομάδες κι αυτό φάνηκε. Η Βέροια ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ενώ ο Ηρακλής «ξύπνησε» στο τελευταίο τέταρτο. Ο κακός αγωνιστικός χώρος ναι μεν έπαιξε το ρόλο του, όμως οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλο πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, όπου η Βέροια θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο ή τρίτο γκολ.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου (87′ Περόνε), Τσότρας, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Μοντέιρο (46′ Λουκίνας), Λεοζίνιο (81′ Ρομάνο), Βέλλιος

Βέροια: Καντιμοίρης, Μπράβο, Γιαννούλης, Αραγονές, Μαραγκός, Σιόντης, Άρτσε, Μαγέφσκι, Γιουσούφ (80′ Αμπντούν), Ανάκογλου (90+1′ Πούγκουρας), Καϊκούτ (73′ Ναζλίδης)

Διαφήμιση
Διαφήμιση