HomeΚΡΗΤΗΣτον εισαγγελέα ο 45χρονος που ξυλοκόπησε το 8χρονο παιδί του και τη σύζυγό του

Στον εισαγγελέα ο 45χρονος που ξυλοκόπησε το 8χρονο παιδί του και τη σύζυγό του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πόρτα του εισαγγελέα Ηρακλείου πέρασε σήμερα ο 45χρονος άνδρας που κατηγορείται ως ο δράστης ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Ο 45χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια το μόλις 8 χρόνων γιο του, μαθητή Δημοτικού, καθώς και την 36χρονη σύζυγό του.

Το παιδί, έφτασε στο σχολείο με εμφανή σημάδια κακοποίησης στο σώμα, μώλωπες και εκδορές προκαλώντας έντονη ανησυχία στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με την εμπειρία που έχουν σε ανάλογες περιπτώσεις πολύ γρήγορα διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν μπροστά σε ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές που ξεκίνησαν την έρευνα για το περιστατικό της κακοποίησης του μικρού αγοριού. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας διαπίστωσαν ότι και η 36χρονη μητέρα του παιδιού είχε επίσης χτυπηθεί από το σύζυγό της. Η σύλληψη του 45χρονου αγρότη ήταν θέμα χρόνου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ξυλοδαρμός της γυναίκας ήταν τόσο σοβαρός που απαιτήθηκε η νοσηλεία της σε νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση