HomeΣΠΟΡΞάνθη – Καλλονή 0-0

Ξάνθη – Καλλονή 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ένα κακό -στο πρώτο μέρος- ματς στα «Πηγάδια», Ξάνθη και Καλλονή έμειναν στο 0-0. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, δύο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους.

Η εικόνα του αγώνα

Το ξεκίνημα του αγώνα μας έδωσε μια… ιδέα για τη συνέχεια, αφού ναι μεν η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο 25λεπτο.

Ο Λουτσέσκου φώναζε για να «ξυπνήσει» τους παίκτες του και τα κατάφερε εν μέρει, αφού στο 28′ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο 1-0 όταν μετά από σέντρα του Μπαξεβανίδη ο Καπετάνος πήρε την κεφαλιά, ο Δαύκος όμως έπεσε και κράτησε το μηδέν.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε πολύ στο δεύτερο μέρος, με την Ξάνθη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, να μην μπορεί όμως να απειλήσει με αξιώσεις τους παίκτες του Καραγεωργίου.

Στο 66′, οι «ακρίτες» άγγιξαν το γκολ με τον Παπαστεργιανό, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ σε σχεδόν κενό τέρμα. Μετά το 70′ η Καλλονή ξεκίνησε δειλά δειλά να βγαίνει στην επίθεση, ενώ είχε και δοκάρι στο 75′, σε εκτέλεση φάουλ από τον Τσαμπούρη.

Το ματς έγινε… ροντέο στα τελευταία λεπτά, η Ξάνθη πίεζε γα το γκολ, ο Γουάλας ολομόναχος πλάσαρε άουτ λίγο πριν το φινάλε, η Καλλονή είχε και δεύτερο δοκάρι στο 95′ με τον Γεωργίου, όμως γκολ τελικά δεν είδαμε και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Γούτας, Γουάλας, Παπαστεργιανός (78′ Σκούρτης), Βασιλακάκης, Ορφανίδης, Νιέτο (88′ Ντιμιτρόφ), Σολτάνι (66′ Κρίστοφερ), Καπετάνος.

Καλλονή: Δαύκος, Τσαμπούρης, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μίκιτς, Καλτσάς, Μπλάζιτς (83′ Ούκα), Γεωργίου, Γουερέ (55′ Ξυδάς), Μανούσος (90′ Γκαμάγκας), Μάρκοβιτς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση