HomeLife & StyleΓιάννης Στάνκογλου: «Έκλεβα ποτά, απλώς για να τα κλέψω»

Γιάννης Στάνκογλου: «Έκλεβα ποτά, απλώς για να τα κλέψω»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Γιάννης Στάνκογλου, ο πρωταγωνιστής του μιούζικαλ -υπερπαραγωγή, «Βίκτωρ -Βικτώρια» παραχώρησε μία συνέντευξη όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη στρατιωτική του θητεία, τα χρόνια που δούλευε στην οικοδομή για να τα βγάλει πέρα και αποκαλύπτει την τελευταία φορά που ξέμεινε από χρήματα.

Του έκανε καλό ο στρατός; «Ήταν χάσιμο χρόνου, όλο αυτό το κατασκηνωτικό μπορεί να γίνει και με άλλο τρόπο. Βέβαια, τώρα πρέπει να είναι διαφορετικά. Εγώ πήγα το 1990», απάντησε.

«Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια»- Σε τι δεν πιστεύει; «Πιστεύω και στα τρία. Αν κοιτάξεις την ιστορία, αυτό το τρίπτυχο υπάρχει πάντα. Το θέμα είναι πώς το χρησιμοποιείς και κατά πόσο σε εμποδίζει. Όμως, είναι και τα τρία πολύ σημαντικά».

Το sex, drugs & rock n’ roll, πόσο σε αφορά; «Τα κάναμε και αυτά στο παρελθόν. Τώρα μόνο το rock n’ roll έμεινε. Και το σεξ φυσικά. Με το άλλο είμαστε χαλαροί. Σε απόσταση», λέει στο «Hello».

Έχει ζήσει έντονα και το παραδέχεται. Έχει περάσει δυσκολίες και δεν το κρύβει. Ποια ήταν η τελευταία φορά που ξέμεινε από χρήματα; Που τα μετρούσε για να πληρώσει το ενοίκιο του; «Ακόμα και τώρα είμαι μαζεμένος», απάντησε.

Πιτσιρικάς ήταν χάλια οικονομικά; «Βέβαια. Δούλευα στην οικοδομή για να τα βγάλω πέρα»

Χρειάστηκε ποτέ να κλέψει κάτι για να ζήσει; «Έκλεβα ποτά, απλώς για να κλέψω», απάντησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Για την αλητεία; «Ναι. Κανά-δυο φορές, με μια πρώην κοπέλα μου πήγαμε σε σούπερ-μάρκεε και βάλαμε κρυφά στην τσέπη ντελικατέσεν πράγματα. Όχι γιατί μας έλειπαν, αλλά για την αλητεία»

Μετανιώνει;«Καθόλου. Δεν ξέρω αν με έπιαναν πώς θα ένιωθα, αλλά δε μ’ έπιασαν»,τόνισε.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση