HomeΚΡΗΤΗΧωρίς αλεξίσφαιρα γιλέκα οι αστυνομικοί της Κρήτης

Χωρίς αλεξίσφαιρα γιλέκα οι αστυνομικοί της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και η τοπική ΕΛ.ΑΣ. της Κρήτης εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των περικοπών.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ότι οι ειδικοί φρουροί δεν έχουν αλεξίσφαιρα γιλέκα, κι όσα υπάρχουν έχουν λήξει, όπως τονίζουν οι ίδιοι στην Κρήτη TV.

Το σήμα κινδύνου ψάχνει μάταια αποδέκτη καθώς όπως εξηγούν, οι περισσότεροι συνάδελφοι τους έχουν να παραλάβουν δεύτερη στολή από τη μέρα που κατατάχθηκαν.

Χρειάζεται ενίσχυση προσωπικού

Με δραματικούς τόνους περιγράφουν οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ και τη συρρίκνωση σε ανθρώπινο δυναμικό. Η  έκκληση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Ηρακλείου για άμεσες ενισχύσεις φτάνει ακόμη και σους πολιτικούς αρχηγούς.

Η ισορροπία τρόμου που θέλει στο νομό Ηρακλείου έναν αστυνομικό να αντιστοιχεί προς 400 πολίτες και στο Λασίθι ένας προς 420, προκάλεσε έκπληξη στη Φώφη Γεννηματά που συναντήθηκε με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Ηρακλείου κατά την επίσκεψη της στην Κρήτη.

Τόσο ο βουλευτής Ηρακλείου Β. Κεγκέρογλου όσο και ο πρώην υφυπουργός Δημόσιας Τάξης, δεσμεύτηκαν να ζητήσουν άμεσα απαντήσεις στη Βουλή από το Νίκο Τόσκα για την ενίσχυση της ΕΛΑΣ στην Κρήτη ενόψει της τουριστικής περιόδου αλλά και των καταιγιστικών εξελίξεων στο προσφυγικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση