HomeΚΡΗΤΗΟι ξενοδοχοϋπάλληλοι για την υπογραφή των επιχειρησιακών συμβάσεων με τους ξενοδόχους

Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι για την υπογραφή των επιχειρησιακών συμβάσεων με τους ξενοδόχους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ζήτημα της συνάντησης μεταξύ των εργαζομένων και των εργοδοτών – ξενοδόχων για την υπογραφή των επιχειρησιακών συμβάσεων αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου, επισημαίνοντας ότι η πραγματοποίηση της συνάντησης καθυστερεί λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Σε σχετική ανακοίνωση, με την οποία η διοίκηση του σωματείου καταγγέλλει ως προσχηματική την καθυστέρηση αυτή επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Με πρόφαση την αποχή των Δικηγόρων οι Ξενοδόχοι ζητούν συνεχώς αναβολή στην καθορισμένη ημέρα συνάντησης μας για την συζήτηση και υπογραφή επιχειρησιακών συμβάσεων, παρότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου προτίθεται να χορηγήσει άδεια σε όσους δικηγόρους ζητήσουν και ήδη κάποιοι δικηγόροι πήραν άδεια και προσήλθαν στις διαπραγματεύσεις ως εντολείς εργοδοτών.

Καλούμε τους Ξενοδόχους να αφήσουν αυτή την τακτική γιατί δεν βοηθάει σε τίποτα. Η τουριστική σεζόν αρχίζει εντός ολίγου και καλό θα είναι να αρχίσει ομαλά.

Επίσης καλούμε τους Αντιπεριφερειάρχες  κο Βαμιεδάκη και κο Αντύπα ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων να κάνουν την αρχή δίνοντας το παράδειγμα υπογράφοντας την σύμβαση.

Το Σωματείο μας θα συνεχίσει την προσπάθεια για την προστασία των ξενοδοχοϋπάλληλων του Νομού μας και να είναι σίγουροι ότι καμία τακτική των εργοδοτών δεν θα μας σταματήσει».

Διαφήμιση
Διαφήμιση