HomeΣΠΟΡΙγκόρ Τούντορ: «To ελληνικό ποδόσφαιρο ειναι διεφθαρμένο»

Ιγκόρ Τούντορ: «To ελληνικό ποδόσφαιρο ειναι διεφθαρμένο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

άβρος κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ήταν ο

Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη διακοπή του ματς.

Ο Κροάτης τεχνικός είχε πολλά παράπονα από τον Παππά, μίλησε με απαξιωτικά σχόλια για το ελληνικό ποδόσφαιρο Παράλληλα, ενώ αναφέρθηκε στην ένταση που είχε με τον Μάρκο Σίλβα τονίζοντας πως δεν πίστευε στα μάτια του βλέποντας τον Πορτογάλο συνάδελφό του να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.

Αναλυτικά, ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε για:

-τα : «Είναι κρίμα που θα μιλήσουμε για τα πάντα εκτός από το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Γιατί να μην μιλήσουμε για τους διαιτητές, όταν είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ποδοσφαίρου;

Έκανα πλάκα πριν τον αγώνα λέγοντας πως θα ήταν καλό να έχουμε το διαιτητή του αγώνα με την Άντερλεχτ, αλλά ίσως τελικά έκανα λάθος.

Δεν είναι για ένα πέναλτι ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ότι κάποιος κάνει πλάκα με ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της δικής μου ζωής και των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, το ποδόσφαιρο.

Γιατί να γίνεται αυτό; Δεν ξέρω πόσοι τραυματίες προέκυψαν επειδή κάποιος αποφάσισε να το παίξε Θεός και να κάνει πλάκα με τη δουλειά των ποδοσφαιριστών μας και τον κόσμο.

Έρχονται εδώ πέρα και δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Αυτό που είδαμε ήταν ένα μεγάλο αστείο. Αλλά για ποιον;».

-το πώς αισθάνεται μετά το ματς: «Για το παιχνίδι τι να πούμε; Ήταν ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Δεν νιώθω χαμένος. Νιώθω περισσότερο νικητής, παρά ηττημένος απόψε. Δεν θέλω να φύγω. Μου αρέσει εδώ. Νιώθω τον ΠΑΟΚ σαν το σπίτι μου τώρα».

-το τι πρέπει να γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο γίνεται για τον κόσμο. Υπάρχει ένα όριο για τα πάντα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δύναμη έχει, τι τσίπα έχει αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. ο διαιτητής) για να κάνει αυτό το πράγμα.

Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για να αλλάξει η κατάσταση. Δεν ξέρω, η ομοσπονδία, η κυβέρνηση, κάποιος… Το ίδιο που γίνεται εδώ με τον Ολυμπιακό, γινόταν τόσα χρόνια με τη Ντιναμό στην Κροατία.

Κάποιοι κατέληξαν στη φυλακή, αλλά δεν είδαμε διαφορά. Είναι ντροπή, ο αθλητισμός πρέπει να είναι κάτι αγνό. Αυτό εδώ είναι βρώμικο».

-την ένταση με τον Μάρκο Σίλβα: «Όλα τελείωσαν καλά. Δεν μου άρεσε που κάποιος πέταξε αντικείμενο στον Σίλβα. Στη διάρκεια του αγώνα τον έβλεπα να διαμαρτύρεται στον διαιτητή και δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να είμαι θυμωμένος. Στο τέλος κατέληξα να είμαι θυμωμένος (γέλια)».

-το αν σκέφτηκε να πάρει την ομάδα και να φύγει από το γήπεδο: «Δεν σκέφτηκα να φύγουμε από το γήπεδο. Η ομάδα μας έδωσε έναν πολύ σημαντικό αγώνα έχοντας στην ενδεκάδα μικρά παιδιά που έπαιζαν το πρώτο τους ντέρμπι.

Δεν ήταν εύκολο γι’ αυτά τα παιδιά. Γι’ αυτό κάναμε και πολλά εύκολα λάθη σε πάσες. Μετά από κάποια ματς σε αυτό το επίπεδο θα υπάρχει βελτίωση σε αυτό το κομμάτι».

-τη δήλωση Σαββίδη πως η ομάδα δεν θα κατέβει στη ρεβάνς: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Το ακούω τώρα από εσάς. Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω. Όσα έχουν συμβεί είναι ήδη αρκετά».

-την αποβολή του Μακ: «Δεν μου άρεσε η αποβολή του Μακ, αλλά κατανοώ την αντίδρασή του. Όσα έγιναν σήμερα θα μας επηρεάσουν, αλλά θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την εμπειρία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση