HomeMarket NewsO Κώστας Βαβαρούτας ως Group Head of Human Resources στον Όμιλο Creta Farms

O Κώστας Βαβαρούτας ως Group Head of Human Resources στον Όμιλο Creta Farms

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αθήνα, 29 Φεβρουαρίου 2016 – Καθήκοντα Group Head of Human Resources ανέλαβε ο Κώστας Βαβαρούτας στον Όμιλο Creta Farms από τις 15 Φεβρουαρίου 2016.

Ο κ. Βαβαρούτας διαθέτει εικοσαετή εμπειρία σε σημαντικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως η Royal Bank of Scotland όπου απασχολήθηκε τα τελευταία 3 χρόνια ως Head of Human Resources και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ελλάδος. Προηγουμένως είχε διατελέσει Human Resources & Administration Director της Χρυσός Οδηγός Α.Ε., Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Proton Τράπεζας (πρώην Ωμέγα) και Επικεφαλής του Τομέα Στελέχωσης & Εκπαίδευσης της Τράπεζας Κύπρου.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων ΜΒΑ και M.Sc. με ειδίκευση στο Ανθρώπινο Δυναμικό και πιστοποίησης FCMI του Chartered Management Institute, επισκέπτης καθηγητής ΑΕΙ ενώ συμμετέχει και σε διάφορους επαγγελματικούς φορείς (ΕΕΔΕ, ΣΔΑΔΕ κλπ).

Ο κ. Βαβαρούτας εντάσσεται στη νέα διοικητική ομάδα στελεχών της Creta Farms που επελέγη από τους κκ Εμμανουήλ και Κωνσταντίνο Δομαζάκη, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο αντίστοιχα, για να οδηγήσουν τον Όμιλο σε περαιτέρω ανάπτυξη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και σε νέες προϊοντικές αγορές.

Σε στενή συνεργασία με τον νέο CEO του Ομίλου κ. Κωνσταντίνο Φρουζή και αξιοποιώντας τη γνώση των υφιστάμενων στελεχών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, ο κ. Βαβαρούτας θα συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη του Ανθρώπινου Κεφαλαίου και της εταιρικής κουλτούρας της Creta Farms, για την επίτευξη των στρατηγικών επιλογών του Ομίλου.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Creta Farms

Η Creta Farms είναι μια ελληνική εξαγωγική εταιρία-ηγέτης στη βιομηχανία τροφίμων με 2 μεγάλες παραγωγικές μονάδες και με εκτροφεία ζώων υψηλής ποιότητας και φροντίδας. Διαθέτει μοναδικές τεχνολογίες-πατέντες (17 παγκοσμίως) στη βιομηχανία κρέατος και «τυριού» με έμφαση στο παρθένο ελαιόλαδο. Τα καινοτόμα προϊόντα της είναι βασισμένα στο concept “health and taste” με ναυαρχίδα το «Εν Ελλάδι» ή “Oliving” για το εξωτερικό, με 3 κύριους άξονες, αλλαντικά, «τυριά» και πίτσες.

Με την παγκόσμια πατέντα του «mini Εν Ελλάδι», η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα, στοχεύει να κάνει προσιτό το deli healthy food (protein bars) και στους “καταναλωτές on the gο” στην αυθόρμητη snack αγορά και να αποτελέσει τον μοχλό για την περαιτέρω διεθνοποίηση της εταιρίας.

Ο κύκλος εργασιών της ξεπερνά τα 100 εκατ. και τα 10 εκατ. EBITDA ετησίως, ενώ τις προσπάθειές της στηρίζουν πάνω από 700 εργαζόμενοι. Περισσότερες Πληροφορίες CIVITAS Νίκος Πατρινός Account Director Tηλ: 219 9991936 [email protected]

Διαφήμιση
Διαφήμιση