HomeΚΡΗΤΗΗ “ECOMOBILITY” για 13η χρονιά στο Ηράκλειο

Η “ECOMOBILITY” για 13η χρονιά στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η εκστρατεία «ECOMOBILITY» που αφορά την Οικολογική μετακίνηση για να αλλάξει η εικόνα της πόλης διοργανώνεται για 13η χρονιά στο Ηράκλειο, με στόχο την αλλαγή των συνθηκών κυκλοφορίας.

Στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας, ο Δήμος Ηρακλείου, οι Επιτροπές Οργάνωσης της Εκστρατείας ECOMOBILITY και της Εκστρατείας FREE MOBILITY, ο Εθελοντικός Οργανισμός για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY και οι συνεργαζόμενοι Επιστημονικοί και Κοινωνικοί Φορείς, συνδιοργανώνουν αύριο Τρίτη στις 6 το απόγευμα εκδήλωση στην αίθουσα «Mανόλης Καρέλλης» στην Ανδρόγεω.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η εργασία για την Οικολογική και Ανεμπόδιστη Μετακίνηση στην πόλη μας, από τους μαθητές του ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής Ηρακλείου,του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου, του 9ου Γυμνασίου Ηρακλείου και του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Ηρακλείου.

Η εκστρατεία αυτή εντάσσεται σε ένα σημαντικό και πολυβραβευμένο πρόγραμμα που σχεδιάστηκε με σκοπό, την ενεργοποίηση των νέων μας στον εντοπισμό προβλημάτων που προκαλούν οι συνήθειες μετακίνησης των πολιτών στο Ηράκλειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση