HomeΣΠΟΡΟΦΗ-Γλυφάδα 3-1

ΟΦΗ-Γλυφάδα 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο -6 από την κορυφή μείωσε την διαφορά ο ΟΦΗ, καθώς νίκησε 3-1 την Γλυφάδα, την ώρα που ο Φωστήρας γνώριζε την ήττα με 0-1 από τον Ιωνικό!

Νέα δεδομένα πλέον στη μάχη του τίτλου στην Γ’ Εθνική καθώς και η Τριγλία ηττήθηκε 3-1 από τον Εθνικό και έτσι ο ΟΦΗ έπιασε την ομάδα της Ραφήνας στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Όσον αφορά το σημερινό ματς ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 4′ με τον Πόποβιτς. Παρότι η Γλυφάδα αιφνιδίασε και ισοφάρισε στη συνέχεια, ο ΟΦΗ πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 43′ με τον Χαντί και κλείδωσε την άνετη νίκη στην επανάληψη με σκόρερ τον Καλέ.

4′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος διώξιμο αμυντικού, η μπάλα στρώθηκε στον Πόποβιτς, ο οποίος με δυνατό σουτ άνοιξε νωρίς το σκορ, ΟΦΗ-Γλυφάδα 1-0.

26′ Ισοφαρίζει 1-1 η Γλυφάδα, μετά από σουτ του Γεωργακόπουλου με τη μπάλα να κοντράρει στο Νάστο και να καταλήγει στη γωνία της εστίας του Δερμιτζάκη.

43′ Πανέμορφο γκολ του Άγγελου Χαντί με διαγώνιο σουτ, ο ΟΦΗ προηγείται 2-1.

65′ ΓΚΟΛ! Ο Έλτον Καλέ μετά από ασίστ του Κοιλιάρα, με κοντινό αριστερό σουτ έγραψε το 3-1 για τον ΟΦΗ.

Oι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Καλέ, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης (83′ Σαχινίδης), Φραγκουλάκης, Πόποβιτς (70′ Μπουρσέλης), Χαντί, Γουόρντεν (46′ Κοιλιάρας)

ΓΛΥΦΑΔΑ: Ζιώγκας, Τσελάνι, Σινάνι, Παϊκόπουλος, Βαρδακώστας, Παπακωνσταντίνου, Καραγιάννης, Γκούμας, Λαμπρογεώργος, Γεωργακόπουλος, Κατσίβελας

Διαφήμιση
Διαφήμιση