HomeΚΡΗΤΗΣε Περιφέρεια και Δήμο ο νέος επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

Σε Περιφέρεια και Δήμο ο νέος επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εθιμοτυπική επίσκεψη, μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, πραγματοποίησε ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο κ. Δασκαλάκης συζήτησε με τον Περιφερειάρχη τα σημαντικά ζητήματα, που απασχολούν την τοπική ΕΛ.ΑΣ., επισημαίνοντας ότι η αστυνομία βρίσκεται πάντα σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

1 1

Σημειώνεται ότι ο κ. Δασκαλάκης πριν αναλάβει το τιμόνι της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ήταν βοηθός του Μιχάλη Καραμαλάκη, γι’αυτό και γνωρίζει τα προβλήματα τόσο της αστυνομίας όσο και της κοινωνίας.

Ο υποστράτηγος μετά την ανάληψη των καθηκόντων του συναντιέται με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκειμένου να ενημερωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα ζητήματα, που υπάρχουν σε κάθε περιοχή ξεχωριστά.

Επίσκεψη στο Δήμο

Συνάντηση όμως και με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό πραγματοποίησε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης.

DSCN3479 1

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν, συμφώνησαν στη συνέχιση της στενής συνεργασίας Δήμου και Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση όλων ζητημάτων ευνομίας και ευταξίας στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και στην ύπαιθρο, με στόχο την εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνση του πολίτη στην καθημερινότητα του.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου ευχήθηκε στον Υποστράτηγο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση