HomeCity Guide«Το μαγικό ταξίδι του γονέα»

«Το μαγικό ταξίδι του γονέα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016  στις 6μ.μ. η εκπαιδευτικός Μαρία Μαρκάκη παρουσιάζει την μεθοδολογία «Το μαγικό ταξίδι του γονέα» στο κέντρο εκπαίδευσης «Γνώση και Σοφία» στην Περδικάρη 6 (πεζόδρομος, κάθετος της Δαιδάλου).

Μέσα από την ομιλία της πρόκειται να  αναλύσει την πρωτοποριακή  προσέγγιση  που εμπνεύστηκε και δημιούργησε η ίδια και αφορά την εξέλιξη και την πρόοδο των παιδιών.

Η έμπειρη εκπαιδευτικός μέσα από την μακρόχρονη και επιτυχημένη ενασχόλησή  της με την πορεία των μαθητών, προσφέρει στο κοινό τρόπους εγγυημένους για την κατάκτηση της επιτυχίας στο σχολείο.

K_MM

Βασικός κορμός της διάλεξης: Πως μπορώ να βελτιώσω τον τρόπο που βοηθάω το παιδί μου στο σπίτι για την καθημερινή του μελέτη;

Η ομιλία της θα στηριχθεί στην θεωρία που προβάλλει ως αναγκαία την συμμετοχή των γονέων στην εκπαίδευση των παιδιών τους. Η ολιστική αυτή άποψη μπορεί να προσφέρει άμεσες απαντήσεις σε πολύ βασικά ζητήματα.

«Το μαγικό ταξίδι του γονέα» επιτρέπει σε κάθε γονιό, εκπαιδευτικό αλλά και σε όποιον ασχολείται με τα παιδιά να φτάσει εγγυημένα και εύκολα το στόχο του που δεν είναι άλλος από την πρόοδο και την εξέλιξή τους.

Παιδί και γονιός μαζί, νικούν πάντα! Μάθετε το πώς, παίρνοντας μέρος… «στο μαγικό ταξίδι του γονέα».

Η καινοτόμος αυτή  μέθοδος, αφορά σε κάθε ηλικία. Με αυτήν την διάλεξη θα εγκαινιαστεί ένας κύκλος θεματικών ενοτήτων πάνω στην εκπαίδευση,  που αφορά  όλες τις μαθητικές βαθμίδες και  θα ολοκληρωθεί μέσα από την διαδικασία 4 ακόμη θεμάτων.

Είσοδος: Ελεύθερη

Διαφήμιση
Διαφήμιση