HomeΚΡΗΤΗΟ Β. Κεγκέρογλου για το παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Ο Β. Κεγκέρογλου για το παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και η υπεύθυνη του Τομέα Εργασίας – Υγείας, κα Εύη Χριστοφιλοπούλου δήλωσαν τα παρακάτω:

«Δεν πέρασαν 48 ώρες και επιβεβαιώθηκε πλήρως ο ερασιτεχνισμός, η προχειρότητα νομοθέτησης και η κυβερνητική επιχείρηση παραπλάνησης των πολιτών.

Όσοι παρακολούθησαν τη συζήτηση στη Βουλή για το Παράλληλο Πρόγραμμα στις 20 Φεβρουαρίου και ιδιαίτερα την ομιλία του Πρωθυπουργού, άκουσαν τις διαβεβαιώσεις του ότι με το άρθρο 33 του νομοσχεδίου λύνεται οριστικά το θέμα των ανασφάλιστων πολιτών και των ασφαλισμένων που έχουν χάσει την ασφαλιστική ικανότητα.

Μάταια προσπαθούσαμε, οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ.  να πείσουμε τους Υπουργούς ότι υπάρχει νομοθετικό κενό που πρέπει να ρυθμιστεί διότι αλλιώς εξαπατούν και εμπαίζουν τους πολίτες.

Χθες, 22 Φεβρουαρίου 2016 το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μας δικαίωσε κατόπιν, βέβαια (εορτής) της ψήφισης του νομοσχεδίου.

Με βραδινή εγκύκλιο (Φ.40021/οικ.4612/164/22.2.2016) που υπόγραψε ο κ Πετρόπουλος, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ τις διοικήσεις των Ταμείων να συνεχίσουν να παρέχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη στους ασφαλισμένους τους που έχουν χάσει την ασφαλιστική τους ικανότητα, μέχρι να φέρουν ΝΕΑ νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή για να παρατείνουν την ισχύ των διατάξεων των προηγούμενων κυβερνήσεων, η οποία λήγει σε 7 ημέρες (29 Φεβρουαρίου 2016).

Μετά από όλα αυτά τίθεται το ερώτημα: Θέλουν αλλά δεν μπορούν; Ή ούτε θέλουν, ούτε μπορούν;»

Διαφήμιση
Διαφήμιση