HomeΣΠΟΡΜήτρογλου πλησιάζει το ρεκόρ του Εουσέμπιο

Μήτρογλου πλησιάζει το ρεκόρ του Εουσέμπιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ρεκόρ του θρυλικού Εουσέμπιο πλησιάζει ο Κώστας Μήτρογλου με τη φανέλα της Μπενφίκα, αφού ο Έλληνας επιθετικός έχει βρει δίχτυα σε επτά σερί αγώνες πρωταθλήματος!Απίστευτα πράγματα κάνει ο Κώστας Μήτρογλου στην Πορτογαλία.

Ο Έλληνας επιθετικός της Μπενφίκα δείχνει να έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό και δεν σταματάει να «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα δίχτυα.

Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Πάσος Φερέιρα, χρίστηκε σκόρερ για έβδομο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος και πλέον απειλεί ακόμη και το ρεκόρ του θρυλικού Εουσέμπιο, όπως αναφέρει η «Sapodesporto»!

Ο Πορτογάλος «μπομπέρ» είχε βρει δίχτυα για 9 σερί αγωνιστικές τη σεζόν 1964-65, επίδοση που δεν έχει φτάσει άλλος παίκτης μέχρι σήμερα. Βέβαια τότε ο Εουσέμπιο είχε σκοράρει 21 (!) φορές σε 9 διαδοχικά ματς, με τον Μήτρογλου να μετράει 9 σε 7 αγώνες.

Ωστόσο σε περίπτωση που ο Έλληνας άσος βρει δίχτυα κόντρα στην Μαδέιρα την ερχόμενη Κυριακή, θα φτάσει τα 8 σερί ματς που θα έχει σκοράρει, ξεπερνώντας τον Όσκαρ Καρντόσο που είχε σταματήσει στα 7 παιχνίδια. Μπροστά του θα βρίσκεται μόνο ο Εουσέμπιο με εννιά.

Μεθεπόμενος αντίπαλος της Μπενφίκα για το πρωτάθλημα είναι η Σπόρτινγκ Λισαβώνας, με τον Μήτρογλου να έχει άγριες διαθέσεις…

Διαφήμιση
Διαφήμιση