HomeΣΠΟΡΒέροια – Πανιώνιος 1-1

Βέροια – Πανιώνιος 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε ο Πανιώνιος, ο οποίος έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Βέροιας και παρέμεινε για έβδομο σερί ματς αήττητος στο πρωτάθλημα. Μόνοι τέταρτοι στην βαθμολογία της Super League οι «κυανέρυθροι».

Η εικόνα του αγώνα

Με πολλές απουσίες κατέβηκε η Βέροια σε ένα ματς μεγάλης σημασίας κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Ελευθερόπουλος παρέταξε ό,τι καλύτερο διέθετε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ από την άλλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε φανέλα βασικού στον Τζανδάρη καθώς ο Κόρμπος ήταν τιμωρημένος. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και μόλις στο 23ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Από την εκτέλεση κόρνερ του Άρτσε, ο Μαλόν βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Διούδη για το 1-0.

Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε και η Βέροια προσπάθησε να «παγώσει» το παιχνίδι. Κράτησε μπάλα χωρίς βέβαια να απειλήσει ιδιαίτερα και πήγε με το υπέρ της σκορ στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο. Ο Ουζουνίδης στην επανάληψη έκανε πιο επιθετικό τον Πανιώνιο ψάχνοντας την ισοφάριση. Μετά το 60ο λεπτό οι «κυανέρυθροι» πήραν μέτρα στο γήπεδο και τελικά κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 77′.

Ο Μπακασέτας χωρίς να το σκεφτεί έκανε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ εκτός εστίας και «κάρφωσε» τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καντιμοίρη. Το γκολ αυτό έδωσε «φτερά» στα πόδια των φιλοξενούμενων που πίεσαν αρκετά την εστία της Βέροιας στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

MVP

Ο Tάσος Μπακασέτας ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε την εξέλιξη του αγώνα. Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τον Πανιώνιο, ενώ συμμετείχε και σε όλες τις φάσεις της ομάδας του. Μάλιστα προς το φινάλε του ματς, ο παίκτης ζήτησε αλλαγή γιατί είχε κουραστεί, με τον Ουζουνίδη να του κάνει νόημα να συνεχίσει!

Αδύναμος κρίκος

Φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας της Βέροιας στο γκολ. Αν είχε κάνει καλύτερη εκτίμηση θα μπορούσε να είχε αποκρούσει το γκολ του Μπακασέτα.

Σχόλιο

Ούτε τώρα γνώρισε την ήττα ο Πανιώνιος διευρύνοντας στα επτά ματς το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε σωστό κοοουτσάρισμα στην επανάληψη και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από ένα ματς που η Βέροια ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του.

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Γιαννούλης, Μπράβο, Αραγονές, Σιόντης, Άρτσε (80′ Καϊκούτ), Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Γεωργιάδης (83′ Νέτο), Γιουσούφ (59′ Ανάκογλου)

Πανιώνιος: Διούδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Βλάχος Β., Σιώπης, Τζανδάρης (73′ Χαλκιαδάκης), Βιγιάλμπα (58′ Μασούρας), Καραμάνος, Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ (90′ Καθάριος)

Διαφήμιση
Διαφήμιση