HomeΚΡΗΤΗΔρομολογείται η έρευνα για την ποιότητα των υπηρεσιών στις δομές της υγείας

Δρομολογείται η έρευνα για την ποιότητα των υπηρεσιών στις δομές της υγείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δρομολογείται από την 7η ΥΠΕ Κρήτης η έναρξη της έρευνας αξιολόγησης ποιότητας παροχής υπηρεσιών υγείας, που πρόκειται να υλοποιηθεί στην υγειονομική περιφέρεια Κρήτης, προς ενημέρωση των πολιτών.

Η έρευνα εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας, που έχει υπογραφεί από τον Οκτώβριο του 2015, μεταξύ 7ης ΥΠΕ και ΤΕΙ Κρήτης.

Η στόχευση της έρευνας αφορά νοσηλευθέντες ασθενείς στις εποπτευόμενες υγειονομικές μονάδες της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων επί συγκεκριμένου για την έρευνα ερωτηματολογίου, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016.

Σκοπός της ερευνητικής δράσης η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και εξυπηρέτησης των πολιτών από τις νοσοκομειακές μονάδες του νησιού, βασισμένης στην επιστημονική, αλλά και την τεκμηριωμένη αξιολόγηση από λήπτες των υπηρεσιών υγείας.

Η υλοποίηση της έρευνας γίνεται χωρίς κανένα κόστος για τα συμβαλλόμενα μέρη, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η αξιοποίηση συνεργατικών δραστηριοτήτων και συνεργειών μεταξύ των φορέων για την προαγωγή, μεταφορά και αξιοποίηση έρευνας, τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτομίας σε θέματα υγείας, αποτελεί αναγκαιότητα για τη βελτίωση της παρεχόμενης υγειονομικής φροντίδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση