HomeΥΓΕΙΑΝέα σελίδα ανοίγεται για Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ

Νέα σελίδα ανοίγεται για Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αλλάζει ο διοικητικός χάρτης σε Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ, καθώς ικανοποιήθηκε το αίτημα για την άρση της διασύνδεσης των δύο νοσοκομείων, καθώς το όλο εγχείρημα στο όνομα της εξοικονόμησης χρημάτων φαίνεται ότι απέτυχε παταγωδώς.
Πλέον, ανοίγεται νέα σελίδα για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το οποίο όπως τονίζουν εργαζόμενοι θα μπορέσει να επιτελέσει το έργο του προς την κοινωνία.
Παράλληλα, δρομολογούνται άμεσες λύσεις σε διάφορα προβλήματα, καθώς η διοίκηση πλέον δεν θα ακροβατεί ανάμεσα σε δύο νοσοκομεία, με τους εργαζόμενους να τονίζουν την ίδια ώρα την άμεση στελέχωση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, μετά τη προκήρυξη των θέσεων.
Επίσης, νέο ΣΟΚ στους εργαζομένους στα δημόσια νοσοκομεία προκάλεσε σχέδιο νόμου για τη δημιουργία παράλληλων διοικήσεων στα νοσοκομεία, μέσω της θέσπισης διαμεσολαβητών υγείας και καθιέρωσης συντονιστών υπηρεσιών υγείας.
Όπως υποστηρίζουν με νόημα εργαζόμενοι, αντί να καλυφθούν τα εκατοντάδες κενά σε γιατρούς και νοσηλευτές, στήνονται μηχανισμοί παραεξουσίας στον χώρο της δημόσιας υγείας.
Διαφήμιση
Διαφήμιση