HomeΣΠΟΡΠλατανιάς – Παναιτωλικός 1-1

Πλατανιάς – Παναιτωλικός 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η φαινομενικά εύκολη νίκη του Πλατανιά επί του Παναιτωλικού των 10 παικτών, μετατράπηκε σε ηρωικό 1-1 των φιλοξενούμενων με γκολ του Μαρκόβσκι στο 87ο λεπτό.

Η εικόνα του αγώνα

Το γρήγορο γκολ του Γουνδουλάκη ήταν αυτό που διαφοροποίησε την εικόνα του αγώνα. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ και ο Παναιτωλικός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, δίχως να δείχνει ικανός να αντιδράσει. Η ομάδα του Παράσχου πήρε τον έλεγχο του αγώνα, ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στο 2-0.

Συγκεκριμένα, ο Φανούρης έβγαλε στον Κουλιμπαλί που σέντραρε συρτά από δεξιά, ο Ράμος χωρίς να βλέπει πάτησε στον Μιλουτίνοβιτς που πλάσαρε μόνος απέναντι από τον Κυριακίδη, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού είπε εντυπωσιακά «όχι».

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός είχε να αντιμετωπίσει κι άλλο «εμπόδιο». Στο 51′ έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την άδικη αποβολή του Μουνιός με δεύτερη κίτρινη και ουσιαστικά… αποδέχθηκε τη μοίρα της στην αναμέτρηση.

Ο Πλατανιάς ανέβασε τα ποσοστά κατοχής και βρέθηκε απέναντι στη μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων που κλείστηκαν πίσω με στόχο να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Η αλήθεια ήταν πως η αποβολή «χάλασε» την εικόνα του αγώνα και τον ρυθμό του, με αποτέλεσμα να βλέπουμε μονότονο ποδόσφαιρο χωρίς φάσεις.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Πλατανιά φαίνεται πως θεώρησαν ως τελειωμένο το παιχνίδι και έδειξαν σημάδια χαλάρωσης. Οι φωνές του Παράσχου δεν έπιασαν τόπο και ο Παναιτωλικός στο 87ο λεπτό βρήκε το… ηρωικό γκολ με την κοντινή κεφαλιά του Μαρκόφσκι (87′).

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να ξυπνήσει από το σοκ, αλλά με αντίπαλο τον χρόνο δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ο Παναιτωλικός έφυγε με έναν παλικαρίσιο βαθμό από τα Χανιά.

MVP

Ο Κυριακίδης ήταν αναμφίβολα ο κορυφαίος του αγώνα και έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις, κρατώντας όρθια την ομάδα του στα «Περιβόλια».

Αδύναμος κρίκος

Η εμφάνιση του Πλατανιά στα τελευταία λεπτά. «Έκατσε» στο 1-0 και την πάτησε.

Oι συνθέσεις:

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν (19′ Δημήτρης), Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος (79′ Ανγκούλο), Μιλούνοβιτς (65′ Μενδρινός), Ράμος.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Παπάζογλου, Μάκος, Πάουλο, Ρουσκουγιέδα (63′ Κέσιο), Κάπελ (76′ Βασιλούδης), Μουνιός, Μαρκόβσκι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση