HomeΚΡΗΤΗΚακουργηματικές οι διώξεις για το… πριβέ πάρτι με ναρκωτικά και «όργια»

Κακουργηματικές οι διώξεις για το… πριβέ πάρτι με ναρκωτικά και «όργια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κακουργηματικές είναι οι διώξεις που φέρουν οι δύο «διοργανωτές» του… πριβέ πάρτι που οργάνωσαν στο Ηράκλειο με εκλεκτούς καλεσμένους, ναρκωτικά αλλά και «όργια».

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο Ηρακλειώτες φέρουν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για τα ναρκωτικά που είχαν στην κατοχή τους ενώ την ίδια ώρα το ζευγάρι από τα Χανιά, που αποτελούσαν τους εκλεκτούς καλεσμένους στο… πάρτι – μεταξύ αυτών μία γυναίκα που εργάζονται σε κοινωνικές δομές για παιδιά – έχουν παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο για αύριο το μεσημέρι.

DSC_0060

Το πάρτι και η… σύλληψη

Ένα πάρτι για εκλεκτούς μόνο προσκεκλημένους με ναρκωτικά και μία νύχτα… οργίων είχαν καλά προετοιμάσει δύο Ηρακλειώτες (31 και 41 χρόνων) για χθες το βράδυ για την παρέα τους.

Όλα θα ξεκινούσαν σε μπαρ του Ηρακλείου ωστόσο η «προετοιμασία» των καλεσμένων γινόταν του σπίτι του 41χρονου – γιου γνωστού επιχειρηματία.

Έτσι, νωρίς το μεσημέρι τα… ναρκωτικά είχαν στηθεί στο σπίτι με τους καλεσμένους – ένα ζευγάρι από τα Χανιά – να κάνουν χρήση ώστε να είναι… προετοιμασμένοι για το μεγάλο πάρτι.

Το σχέδιο είχε ως εξής: Μετά την «προετοιμασία» στο σπίτι θα συναντιόντουσαν όλοι – διοργανωτές και καλεσμένοι – στο μπαρ του Ηρακλείου ενώ αμέσως μετά θα πήγαιναν σε ξενοδοχείο της πόλης όπου ήδη οι διοργανωτές είχαν κλείσει δωμάτια για… ότι ήθελε προκύψει!

Ωστόσο τα σχέδια των δύο ανδρών μπλόκαρε η αστυνομία που μετά από αξιοποίηση κατάλληλων πληροφοριών το πάρτι έλαβε… τέλος!

DSC_0065

Η σύλληψη

Η… αρχή των συλλήψεων έγινε από τον 41χρονο γιο του επιχειρηματία τον οποίο σταμάτησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε δρόμο του Ηρακλείου όταν εκείνος κινούνταν με το αυτοκίνητό του.

Στο ΙΧ του 41χρονου οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κεταμίνης.

Δεύτερος σταθμός των… αρχών ήταν το σπίτι του 41χρονου. Εκεί βρήκαν το ζευγάρι από τα Χανιά όπου τους έκαναν… τσακωτούς κάνοντας χρήση ναρκωτικών. Πρόκειται για έναν 41χρονο και μία 41χρονη γυναίκα η οποία εργαζόταν σε κοινωνική δομή των Χανίων που είχε σχέση με παιδιά.

Τρίτος σταθμός των… αρχών ήταν το σπίτι του 31χρονου Ηρακλειώτη.

Και στα δύο σπίτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

11 συσκευασίες με συνολικά 486,1 γραμμάρια κάνναβης, 2 συσκευασίες με κεταμίνης, συσκευασία με 126 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης σύστασης για τη νόθευση ναρκωτικών ουσιών, 7 «τσιγαριλίκια» τα οποία περιείχαν χασίς με καπνό, 2 ημερολόγια με ιδιόχειρες σημειώσεις ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και ονομάτων, 3 τρίφτες κάνναβης, κυνηγετικό όπλο και το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση