HomeΣΠΟΡΚισσαμικός- Ζάκυνθος 1-0

Κισσαμικός- Ζάκυνθος 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Δύσκολη αλλά σημαντική νίκη με 1-0 σημείωσε στο γήπεδο του Μάλεμε επί της Ζακύνθου ο Κισσαμικός, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Football League.

H ομάδα του Σπ. Μπαξεβάνου ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ , καθώς μόλις στο 9΄έκανε το 1-0 όταν μετά από σουτ του Βαττή ο Παπαδόπουλος απέκρουσε τη μπάλα , αλλά ο επερχόμενος Σαπαλίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Κισσαμικό.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 2-0 στο 39΄με το σουτ του Μάνιας να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας της Ζακύνθου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ζωηροί στο δεύτερο μέρος και στο 48΄είχαν δοκάρι σε κοντινή προβολή του Ναζίμ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν το ματς.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και πέρα από ένα σουτ του Μάνιας στο 64΄δεν είχαμε κάτι άλλο αξιόλογο στο ματς, με τον Κισσαμικό να παίρνει τη νίκη με 1-0.

Κισσαμικός (Σ. Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Πότσι, Μάνιας (78΄Ενγκουέμ), Βαττής (54΄Μάντζης), Τσικουδάκης, Σαπαλίδης (84΄Ποσίνκοβιτς)

Ζάκυνθος (Β. Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ν. Πέττας (46΄Ζέλιος), Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης, Τσιάμης, Ορφανίδης, Ναζίμ, Λέκκας, Κουρέλλας (74΄Αντωνίου), Σταματής, Κρολ.

Tα αποτελέσματα 

Διαφήμιση
Διαφήμιση