HomeΚΡΗΤΗΕπόμενο βήμα οι αποφάσεις για τις… κινητοποιήσεις για τους αγρότες

Επόμενο βήμα οι αποφάσεις για τις… κινητοποιήσεις για τους αγρότες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενωμένοι προχωρούν οι αγρότες της Κρήτης σε κάθε βήμα τους από εδώ και πέρα όπως αποφάσισαν χθες κατά την συνεδρίαση του Παγκρήτιου Συντονιστικού Οργάνου στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ στο Ηράκλειο.

Οι αγρότες χθες συζήτησαν διάφορες προτάσεις προκειμένου να συνεχιστούν δυναμικά οι κινητοποιήσεις τους ωστόσο δεν πήραν κάποιες αποφάσεις καθώς αναμένεται να συνεδριάσει τοπικά κάθε συντονιστικό όργανο του νομού.

Η πρόταση που έπεσε στο… τραπέζι, μεταξύ άλλων, ήταν ο αποκλεισμός της Τράπεζας της Ελλάδος σε Ηράκλειο και Χανιά.

Έφυγαν οι… σκιές και τέλειωσαν οι εντάσεις ανάμεσα στους αγρότες της Κρήτης

Μία θετική εξέλιξη που ήρθε χθες από την συνεδρίαση του Παγκρήτιου Συντονιστικού Οργάνου είναι ότι πλέον δεν υπάρχει καμία… σκιά και καμία ένταση στους αγρότες καθώς όλα ξεκαθαρίστηκαν και πλέον σαν μία «γροθιά» θα σταθούν απέναντι απ’ όλα τα μέτρα που θέλει να προωθήσει η κυβέρνηση.

Οι στιγμές εντάσεις δημιουργήθηκαν χθες όταν ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ, Γιώργος Τζωρτζάκης, που έχει και ηγετικό ρόλο στο συντονιστικό όργανο των αγροτών διαμαρτυρήθηκε για δύο αγρότες που φαίνεται να συμφώνησαν να συμμετέχουν στους εκπρόσωπους των αγροτών που θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό χωρίς ωστόσο να έχει συμφωνήσει κάτι τέτοιο το συντονιστικό.

Το θέμα λύθηκε χωρίς να υπάρχουν παρατράγουδα ενώ συμφωνήθηκε η Κρήτη να έχει την δική της ανεξάρτητη φωνή ως προς την συνάντηση με τον πρωθυπουργό..

Διαφήμιση
Διαφήμιση