HomeΣΠΟΡΜήνυμα συσπείρωσης από τη Διοικούσα Επιτροπή – Με περισσότερες επιλογές στην Κηφισιά

Μήνυμα συσπείρωσης από τη Διοικούσα Επιτροπή – Με περισσότερες επιλογές στην Κηφισιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ικανοποίηση στη Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ που ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη συμπαράσταση στο παιχνίδι με την Α.Ε.Ηράκλειο ζητώντας περισσότερη στήριξη για τη συνέχεια – «Γεμίζει» το ρόστερ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά.

Η εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την ΑΕ Ηράκλειο (3-0), στο ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο, αλλά κάποιων απο τις μεταγραφές του Ιανουαρίου (Χαντί, Καλέ, Γουόρντεν), γέμισε με ικανοποίηση τους ανθρώπους της ομάδας, που βλέπουν ότι ο ΟΦΗ έχει μπεί σε ένα καλό δρόμο.

Η αίσθηση είναι ότι η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια, όταν θα μπούν σε αυτήν και οι υπόλοιπες μεταγραφές, που έγιναν (Μπουρσέλης-Πίτσος-Φουκαράκης-Νάστος-Δερμιτζάκης) και οι οποίες ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας.

«Πάμε όλοι μαζί για να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που ανήκει» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ η οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας, για την συμπαράσταση τους στον παιχνίδι με την ΑΕ Ηράκλειο. «Η εικόνα της ομάδας είναι πια αυτή που όλοι θέλουμε και επιθυμούμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο παιχνίδι με το Ηράκλειο και τον θέλουμε ακόμη περισσότερο πιο κοντά μας στα επόμενα παιχνίδια. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί περισσότερο αυτήν την προσπάθεια που γίνεται, ώστε να δούμε τον ΟΦΗ μας εκεί που πραγματικά αξίζει. Ολοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!» αναφέρει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής.

Με περισσότερες επιλογές στην Κηφισιά

Με προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη (17/2) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει ουσιαστικά την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής στην Κηφισιά.

Ο Νίκος Νιόπλιας στην αναμέτρηση αυτή θα έχει στην διάθεση του και τους Μπουρσέλη-Πίτσο-Φουκαράκη-Νάστο-Δερμιτζάκη, τα δελτία των οποίων, αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στα χέρια των ανθρώπων του ΟΦΗ.

Κόντρα στην Κηφισιά δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Πατινιώτης, Γκούμας και Φαμπίνιο. Την Τρίτη (16/2) οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν ρεπό.

Δανεικός στον Βύζαντα ο Κουσίδης

Ενας ακόμη παίκτης του ΟΦΗ παραχωρήθηκε δανεικός στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 23χρονος (3/1//1993) μέσος του ΟΦΗ Νίκος Κουσίδης θα αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι στον Βύζαντα Μεγάρων, με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία. Η νέα ομάδα του Νίκου Κουσίδη, αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Ευχαριστήριο στους χορηγούς

Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, ευχαριστεί επιχειρήσεις που είναι κοντά στην προσπάθεια της ομάδας. Όπως η εταιρεία του Νίκου Τσαμπουράκη, η εταιρεία του Αντώνη Κουτάντου και η BUDGET Ηρακλείου, για την παροχή αυτοκινήτων, για υποχρεώσεις του ΟΦΗ.

Παράλληλα η Διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί τον επιχειρηματία Μιχ. Μυλωνάκη, εκ των ιδιοκτητών του εστιατορίου Pastarella στο Tάλως Πλάζα, για το γεύμα που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ, λίγο πριν την αναμέτρηση με την ΑΕ Ηράκλειο.

Read more: http://www.sporfm.gr/permalink/247899.html#ixzz40OIWtXlT

Διαφήμιση
Διαφήμιση