HomeΣΠΟΡΑτρόμητος – Βέροια 0-0

Ατρόμητος – Βέροια 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ατρόμητος άφησε πίσω του τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και -αν και καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα- έμεινε στο 0-0 με τη Βέροια στο Περιστέρι.

Έτσι κρίθηκε

Οι δύο ομάδες απέδειξαν γιατί έχουν τις δύο χειρότερες άμυνες στη Super League, αφού δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να την μετουσιώσει σε ευκαιρίες, την ώρα που η Βέροια προσπαθούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Οι Περιστεριώτες είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν σε ορισμένες περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τον Λαζαρίδη να στέλνει δύο φορές την μπάλα άουτ και τους Κοντοέ και Ούμπιδες να μην μπορούν επίσης να βρουν δίχτυα στο 37′ και στο 43′ αντίστοιχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άλλαξε, ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος και ο Ατρόμητος έχασε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες, με την είσοδο του Γιουσούφ να βοηθά την ανάπτυξη της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα. Στο 52′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν μετά από ωραία συνεργασία του με τον Στόιτσεφ, ο Μπιτόλο έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 64′, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Λόπεζ τραυματίστηκε, με τον Καντιμοίρη να περνά στον αγωνιστικό χώρο και να σώζει την ομάδα του λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Μπρίτο επιχείρησε να σκοράρει από κοντά μετά από γύρισμα του Στόιτσεφ. Ο Σέρβος ήταν ο πιο κινητικός για τον Ατρόμητο και στα τελευταία λεπτά, δοκιμάζοντας σε αρκετές περιπτώσεις το πόδι του. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Σουμπίνιο επιχείρησε να γίνει… λυτρωτής με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η οποία δεν ανησύχησε τον Καντιμοίρη με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Ουσέρο (76′ Κεϊτά), Μπρίτο, Ούμπιδες, Ματέι (65′ Λε Ταλέκ), Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος (65′ Σουμπίνιο).

Βέροια: Λόπεζ (67′ Καντιμοίρης), Σιόντης, Μαραγκός, Μαλόν, Γιαννούλης, Ραούλ Μπράβο, Άρτσε (46′ Γιουσούφ), Γεωργιάδης (79′ Νέτο), Ανάκογλου, Ναζλίδης, Μαγέφσκι.

MVP

Ο Μίλος Στόιτσεφ. Μετά το νικητήριο γκολ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ο Σέρβος ήταν και στο ματς με τη Βέροια πολύ καλός, δοκιμάζοντας σε αρκετές περιπτώσεις το πόδι του από μακρινή απόσταση. Μπορεί σήμερα να του έλειψε το γκολ, ωστόσο ήταν από τους πιο κινητικούς παίκτες του Ατρομήτου.

Αδύναμος κρίκος

Η… επίθεση. Οι δύο ομάδες διαθέτουν τις δύο χειρότερες επιθέσεις στη Super League, γεγονός που φάνηκε πολύ στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η Βέροια είχε μόλις 3 τελικές στο ματς, από την άλλη όμως, ο Ατρόμητος είχε 16, χωρίς όμως να μπορεί να μεταφράσει καμία από αυτές σε γκολ.

Σχόλιο

Ατρόμητος και Βέροια ήθελαν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα μετά τις τελευταίες επιτυχίες τους, δεν κατάφεραν όμως να βρουν το πολυπόθητο γκολ κι έτσι παραμένουν ισόβαθμες, δίνοντας μάχη για το ποια από τις δύο θα φύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Περιστεριώτες ήταν εμφανώς καλύτεροι ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, θα πρέπει όμως να δουν τι έφταιξε και πέταξαν στα… σκουπίδια τα πρώτα 45 λεπτά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση