HomeLife & StyleΟταν μια γυναίκα καταφέρνει να επισκιάσει έναν μεγάλο γόη -Η Αμάλ «έσβησε» τον Κλούνεϊ

Οταν μια γυναίκα καταφέρνει να επισκιάσει έναν μεγάλο γόη -Η Αμάλ «έσβησε» τον Κλούνεϊ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί ο πρωταρχικός της σκοπός ήταν να συνοδέψει στον άντρα της στη πρεμιέρα της νέας του ταινίας των Αδελφών Κοέν «’Αβε, Καίσαρ!» που άνοιξε το Φεστιβάλ , αλλά η Αμάλ Αλαμουντίν συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φώτα, επισκιάζοντας ακόμη και τον… Κλούνει.

alamoudin3

Η 38χρονη δικηγόρος δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του άντρα της, ο οποίος της κρατούσε συνέχεια το χέρι και της χαμογελούσε τρυφερά.

Η Αμάλ έκανε χτες στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου μία από τις καλύτερες εμφανίσεις, καθώς έλαμπε κυριολεκτικά στο μαύρο Yves Saint Laurent φόρεμα της. Παρόλο που η δημιουργία ήταν γεμάτη με πούλιες και τούλι, το αποτέλεσμα δεν έδειχνε καθόλου υπερβολικό.

Ο συνδυασμός που έκανε με τις μαύρες μυτερές γόβες και τα ethnic σκουλαρίκια εξισορρόπησαν το λουκ της, κάνοντας το ιδανικό για κόκκινο χαλί.

Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα στο λουκ της ήταν και το χτένισμά της. Η Αμάλ αποχωρίστηκε το σπαστό με αραιές μπούκλες χτένισμά  και προτίμησε ένα ίσιο hairstyle.

alamoudin6

O Κλούνει έδειχνε πολύ κεφάτος και δεν δίστασε να κάνει πλάκα στους φωτογράφους, όταν προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από έναν άντρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alamoudin2

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση