HomeLife & StyleΣτα τέλη Ιουλίου θα κυκλοφορήσει η «συνέχεια» του Χάρι Πότερ

Στα τέλη Ιουλίου θα κυκλοφορήσει η «συνέχεια» του Χάρι Πότερ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι φανατικοί αναγνώστες των βιβλίων του Χάρι Πότερ (μικροί και μεγάλοι) θα έχουν την ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι να απολαύσουν ξανά μια εμπειρία που δεν περίμεναν να ξαναζήσουν: την γλυκιά αναμονή για να μάθουν τη συνέχεια της ιστορίας του μαθητευόμενου μάγου που αγάπησαν μέσα από την δημοφιλή σειρά βιβλίων της συγγραφέως T.K. Ρόουλινγκ.

Το βιβλίο «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί» είναι στην ουσία η έντυπη έκδοση του θεατρικού έργου που θα ανέβει στο Λονδίνο στις 30 Ιουλίου και εστιάζει στη ζωή του αγαπημένου ήρωα 19 χρόνια μετά από το τέλος του τελευταίου βιβλίου της πετυχημένης σειράς. Το βιβλίο θα βγει στα βιβλιοπωλεία στις 31 Ιουλίου, μια ημερομηνία καθόλου τυχαία, αφού σηματοδοτεί τα πραγματικά γενέθλια της Ρόουλινγκ αλλά και τα πλασματικά γενέθλια του Χάρι Πότερ. Η έντυπη μορφή του θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Little, Brown στο Ηνωμένο Βασίλειο και ταυτόχρονα από τον οίκο Scholastic στις ΗΠΑ, ενώ την ηλεκτρονική έκδοση θα αναλάβει ο ιστότοπος Pottermore, η online εγκυκλοπαίδεια της Τ.Κ. Ρόουλινγκ για το συναρπαστικό σύμπαν του Χάρι Πότερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, η Ρόουλινγκ συνεργάστηκε με τον θεατρικό συγγραφέα Τζακ Θορν και τον σκηνοθέτη Τζον Τίφανι για το ανέβασμα της πολυαναμενόμενης παράστασης, που όπως έχει δηλώσει είναι το επίσημο sequel των αρχικών επτά βιβλίων. Η πλοκή διαδραματίζεται 19 χρόνια μετά το τέλος του τελευταίου βιβλίου «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου», το οποίο εκδόθηκε το 2007. Ο Χάρι Πότερ είναι πλέον ένας «εξουθενωμένος υπάλληλος του Υπουργείου Μαγείας» σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών, ενώ το θεατρικό αναμένεται να εστιάσει στον νεότερο γιο του Χάρι, τον Άλμπους Σέβερους.

«Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν που αρνείται να παραμείνει νεκρό, ο νεότερος γιος του Άλμπους καλείται να αντιμετωπίσει το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς, το οποίο ποτέ δεν θέλησε. Το παρελθόν αναμειγνύεται επικίνδυνα με το παρόν και πατέρα και γιος έρχονται αντιμέτωποι με την εξής ενοχλητική αλήθεια: ότι πολλές φορές το σκοτάδι υπάρχει σε μέρη που δεν τα περιμένεις», γράφει η σύνοψη του βιβλίου που έχει αναρτήσει ο ιστότοπος Pottermore.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση