HomeΣΠΟΡΑνακοίνωσε τον Δερμιτζάκη ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε τον Δερμιτζάκη ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήταν θέμα χρόνου η ανακοίνωση της απόκτησης από τον ΟΦΗ και του Γιάννη Δερμιτζάκη και αυτό ακριβώς έγινε σήμερα.

Ο 24χρονος Ηρακλειώτης τερματοφύλακας, αφού έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ και πλέον τίθεται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Όπως επισήμανε ο ίδιος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

«Χαίρομαι πραγματικά που θα αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Παρακολουθώ από κοντά την προσπάθεια της ομάδας και θέλω και εγώ να βοηθήσω ώστε ο ΟΦΗ να ξεφύγει από την Γ Εθνική. Θα δώσω το 100% ώστε ο ΟΦΗ να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει στην Σούπερ Λίγκ. Σε αυτήν την κατηγορία την οποία γνώρισα και εγώ μέσω του Εργοτέλη, θέλω να επιστρέψω και προσωπικά. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος και πιστεύω ότι συμβαδίζει με το όραμα της ομάδας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα βρεθώ σε ένα γνώριμο για μένα περιβάλλον, καθώς στον ΟΦΗ θα βρώ παλιούς μου συμπαίκτες στον Εργοτέλη, αλλά και παιδιά τα οποία γνωρίζω προσωπικά. Είμαι πολύ χαρούμενος και ορεξάτος να προσφέρω στον ΟΦΗ και πιστεύω ότι όλα θα πάνα καλά».

Το Who is Who του Δερμιτζάκη

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης γεννήθηκε στις 5/11/1992 στο Ηράκλειο. Αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και έχει ύψος 1μ.93.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στο Μαραθώνα Καλεσών. Αργότερα αγωνίστηκε στο Περιφερειακό με το Γιούχτα. Ακολούθησε η Κ20 του Εργοτέλη και αργότερα (2011) η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου. Με τον Εργοτέλη συμμετείχε τόσο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ όσο και της Football league.

Δανεικός ο Κοντογιάννης

Στον ΠΟΑ θα συνεχίσει δανεικός μέχρι τα τέλος της χρονιάς ο 18χρονος μέσος του ΟΦΗ Γιώργος Κοντογιάννης ( γενν.24/7/1998). Ο Κοντογιάννης που είναι ένας παίκτης με μέλλον, θα είναι υπο παρακολούθηση από τον ΟΦΗ και η παραχώρηση του γίνεται με τη λογική να βάλει παιχνίδια στα πόδια του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση