HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ«CAVEMAN» Η θεατρική αποκάλυψη για όσους έχουν είχαν η θα έχουν μια σχέση.

«CAVEMAN» Η θεατρική αποκάλυψη για όσους έχουν είχαν η θα έχουν μια σχέση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το  θέατρο CORONET παρουσιάζει για 9η  χρονιά το φαινόμενο «CAVEMAN» του Rob Becker με τον Θανάση Βισκαδουράκη  στο κιν/θέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ – CYTA την Τρίτη 9/2 και την Τετάρτη 10/2 στις 21.15

Ο CAVEMAN έχει  συναρπάσει πάνω από 10.000.000 θεατές  τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη.  Παίζεται σε 30 χώρες ταυτόχρονα και εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά σαν τη  μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway!

Δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο Rob. Becker έπλασε τον  «Caveman». Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια ο μέσος Έλληνας. Ο Σωτήρης, μέσα από ένα καυγά με την γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα. Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει: ‘γιατί δεν τα βρίσκουνε οι άντρες με τις γυναίκες’ ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή, μέχρι σήμερα.

Αυτό που πετυχαίνει η παράσταση είναι να ενώνει και να συμφιλιώνει τη διαφορετικότητα των δύο φύλλων.  Η συμμετοχή του κοινού είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή  και η καθολική αποδοχή του «Caveman» και οι ευεργετικές επιπτώσεις στις ψυχές των ανθρώπων, είναι που έκανε αναλυτές και ψυχολόγους απ’ όλο τον κόσμο, να προτείνουν την παράσταση ως εναλλακτική μέθοδο ψυχοθεραπείας.

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση : Ερατώ Τάττη Διασκευή   : Αναστασία Παπαστάθη  Σκηνοθεσία Γιώργος Οικονόμου       Σκηνικά/κοστούμια : Ειρήνη Παγώνη    Μουσική: Πάνος Φορτούνας  Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater

21Στο ρόλο του Caveman ο Θανάσης Βισκαδουράκης 

 ΔΙΑΡΚΕΙΑ     2 ώρες με το διάλειμμα

 ΘΕΑΤΡΟ       Κιν/θεατρο ΑΣΤΟΡΙΑ – CYTA 2810 242272

 ΗΜΕΡΩΜΗΝΙΕΣ   Τρίτη 9/2 & Τετάρτη 10/2

ΤΙΜΗ              Τιμή εισιτηρίου 15 Ευρώ και 12 Ευρώ για φοιτητές, άνεργους και άνω 65 ετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση