HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία η εκδήλωση για την υιοθεσία κοινόχρηστων χώρων

Με επιτυχία η εκδήλωση για την υιοθεσία κοινόχρηστων χώρων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλαπλά ήταν τα μηνύματα που αποκόμισαν όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση για την “Υιοθεσία κοινόχρηστων χώρων πρασίνου”, που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Ηρακλείου, στην αίθουσα «Καστελλάκη», του Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Η ομάδα εθελοντών “ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ”, η κοινωνική ομάδα “Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ”, το ΖΑΝΝΕΙΟ εκπαιδευτήριο, η ομάδα εθελοντών “ΖΩ ΔΡΩ” και το Πάρκο της Πύλης Βηθλεέμ, ήταν τα πέντε παραδείγματα από τις μέχρι τώρα δράσεις, οι οποίοι τιμήθηκαν με αναμνηστικό έπαινο στα πλαίσια της εκδήλωσης, δίνοντας την υπόσχεση συνέχισης της δράσης αλλά συγχρόνως και το ερέθισμα σε άλλους πολίτες να λειτουργήσουν προς την ίδια κατεύθυνση.

Η εκδήλωση, έδωσε τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους τόσο να κατανοήσουν το σκεπτικό της δράσης, όσο και να βιώσουν την ένταση των συναισθημάτων, των οραμάτων, των ιδεών και των αξιών όπου κάθε ομάδα εκπροσωπούσε.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ινιωτάκης έδωσε ραντεβού σε παλιούς και νέους εθελοντές, για την 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, οπότε και θα απονεμηθούν βραβεία, στις τρεις καλύτερες πρακτικές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση