HomeΣΠΟΡΒέροια – Καλλονή 2-0

Βέροια – Καλλονή 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Βαθιά» βαθμολογική ανάσα πήρε η Βέροια, η οποία επικράτησε με 2-0 της Καλλονής. Σκόρερ για την ομάδα της Ημαθίας οι Μαγέφσκι και Ανάκογλου.

Η εικόνα του αγώνα

Μόνο για τη νίκη ταξίδεψε στην Βέροια η Καλλονή, με τους παίκτες του Καραγεωργίου να πιέζουν από νωρίς σε όλο το γήπεδο και να ψάχνουν το γκολ. Παρόλα αυτά, η πρώτη φάση ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Μαγέφσκι να εκτελεί στο 10′ από καλή θέση και την μπάλα να περνάει άουτ. Όπως φάνηκε ήταν… προειδοποιητικό, μιας και ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ από το ύψος της περιοχής.

Μετά το γκολ το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό, ενώ στο 32′ η Βέροια κέρδισε και πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργιάδη από τον Αναστασιάδη. Ωστόσο ο Δαύκος αρχικά απέκρουσε την εκτέλεση του Ναζλίδη, ενώ στη συνέχεια έκανε και δεύτερη επέμβαση σε σουτ του έμπειρου επιθετικού. Το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου κι έτσι η Καλλονή χωρίς να έχει περιθώρια, βγήκε πολύ πιο επιθετικά στην επανάληψη.

Στο 57′ έχασε σπουδαία ευκαιρία για γκολ, με τον Μπραούλιο από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Καλλονή ήταν αυτή που είχε την κατοχή, όμως όσο περνούσε η ώρα και με την Βέροια να παίζει αρκετά αμυντικά, δεν υπήρχαν διάδρομοι προς την εστία του Λόπεθ. Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεζαν, η Βέροια έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση στο 87′ και ο Ανάκογλου με γκολ στο ντεμπούτο του, «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.

MVP

Νούμερο ένα κίνδυνος για την εστία της Καλλονής ήταν στο ματς ο Μαγέφσκι. Πολύ καλή παρουσία από τον επιθετικό της Βέροιας που με το γκολ του «ξεκλείδωσε» την αντίπαλη άμυνα.

Αδύναμος Κρίκος

Προβλήματα είχε για ακόμη ένα ματς η αμυντική γραμμή της Καλλονής. Η ομάδα έχει δεχθεί 36 γκολ έχοντας τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Σχόλιο

Η Βέροια πήρε μια νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας κόντρα στην Καλλονή. Αποσπάστηκε οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ άφησε την αντίπαλό της στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 10 βαθμούς! Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο δανεικός από την ΑΕΚ, Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ. Από την άλλη η Καλλονή μετράει πλέον εκτός έδρας 1 ισοπαλία και 10 ήττες σε 11 αγώνες κι αν συνεχίσει με αυτή την εικόνα, τότε η παραμονή θα μοιάζει με άπιαστο όνειρο.

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Λόπεθ, Νέτο, Μπράβο, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Σιόντης, Άρτσε (61′ Ανάκογλου), Μαγέφσκι, Γεωργιάδης, Ναζλίδης (78′ Ετζεγκέλε), Κόλα (41′ Καϊκούτ)

Καλλονή: Δαύκος, Μίκιτς, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Τσαμπούρης (74′ Κάρλσον), Καλτσάς, Γεωργίου, Μπλάζιτς (57′ Μπραούλιο), Γουερέ (46′ Ελλακόπουλος), Μανούσος

Διαφήμιση
Διαφήμιση