HomeΚΡΗΤΗΕπ’αόριστον τα μπλόκα των αγροτών σε Γιόφυρο και ΚΤΕΟ- Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για τη διευκόλυνση των οδηγών

Επ’αόριστον τα μπλόκα των αγροτών σε Γιόφυρο και ΚΤΕΟ- Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για τη διευκόλυνση των οδηγών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επ’αόριστον θα είναι ο αποκλεισμός της εθνικής οδού στο ύψος του Γιόφυρου και του ΚΤΕΟ με τους αγρότες, που συγκεντρώθηκαν σ’εκείνα τα σημεία μετά τη μεγαλειώδη απεργιακή κινητοποίηση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου να δηλώνουν αμετακίνητοι έως ότου δικαιωθεί ο αγώνας τους.

258718

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι από τα μπλόκα, δεν έχουν σκοπό να εγκαταλείψουν τον αγώνα τους, αν δεν υπάρξει κάποια ουσιαστική κίνηση από την Κυβέρνηση, ώστε να συζητηθεί το ασφαλιστικό από μηδενικής βάσεως.

Εξαιτίας της παρουσίας των μπλόκων των αγροτών, η κυκλοφορία των οχημάτων στα σημεία αυτά γίνεται μετά δυσκολίας, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ατελείωτες ουρές.

258725

Πάντως νωρίτερα διερχόμενοι οδηγοί, αν και περίμεναν αρκετή ώρα μέχρι να καταφέρουν να περάσουν, εξέφραζαν τη συμπαράσταση τους στον αγώνα των αγροτών.

258727

Σημειώνεται ότι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ βρίσκονται σε όλες τις εισόδους και εξόδους του νομού, προκειμένου να διευκολύνουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, ενώ από το πρωί βρίσκεται επί ποδός το σύνολο της διαθέσιμης δύναμης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Τέλος στα μπλόκα τους παραμένουν και οι αγρότες σε Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση