HomeΣΠΟΡΑστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 1-1

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και σε συνδυασμό με το 5-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ιγκλέσιας άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, για να ισοφαρίσει ο Ντα Κόστα για τους «ερυθρόλευκους».

Εικόνα αγώνα

Το ματς της Τρίπολης ήταν μία τυπική διαδικασία που δεν χωράει κριτική. Ουσιαστικά για τον Σίλβα ήταν ακόμα μία ευκαιρία να βάλει παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, να δει για μία ακόμη φορά τους νεαρούς που αποτελούν και το μέλλον της ομάδας και ταυτόχρονα να δει και την κατάσταση του Φουστέρ, ενός παίκτη που αποτελεί χρυσή εφεδρεία, πόσο μάλλον τώρα που έρχεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να δούμε νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.

Οσον αφορά στον Αστέρα ήταν μία ευκαιρία να παίξει κόντρα στον αήττητο στην Ελλάδα Ολυμπιακό, να σβήσει την βαριά ήττα του πρώτου ματς στο Φάληρο και να πάρει τονωτική ένεση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το γκολ του Ιγκλέσιας στο πρώτο μέρος ήταν αυτό που έδωσε νοστιμιά σε μια αναμέτρηση που θύμιζε αγγαρεία. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 20′ και ουσιαστικά έθεσε ερώτημα στους Πειραιώτες σχετικά με το αήττητο σερί τους.

Ο Ολυμπιακός τη βρήκε στην απάντηση στο 53′ με τον Ντα Κόστα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1, σφραγίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης είδαμε καλό ποδόσφαιρο, είδαμε και μια αποβολή (ο Ντούντου με δεύτερη κίτρινη στο 86′), αλλά το αποτέλεσμα δεν διαφοροποιήθηκε.

Aδύναμος κρίκος

Ο διαιτητής έχασε λίγο τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος. Οι παίκτες επιδόθηκαν σε ένα ανούσια σκληρό παιχνίδι και ο ρέφερι θα μπορούσε να δείξει ακόμα και κόκκινη κάρτα για να βάλει τέλος σε όλο αυτό.

MVP

Ο Σίλβα σίγουρα τρίβει τα χέρια του βλέποντας πως πίσω από τον Ρομπέρτο έχει έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον Καπίνο.

Σχόλιο

Σκληρό ματς στο πρώτο μέρος, δεν ήταν για πολλά συμπεράσματα. Αγγαρεία για αμφότερες τις ομάδες που πλέον κοιτάζουν τα… σοβαρά παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας: Θεοδωρόπουλος, Αλόκο, Ντουντού, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (55′ Χαμντανί), Μάσα (72′ Ιγκόρ), Τσοκάνης, Μουκάμ, Γιάννου (76′ Ιωαννίδης)

Ολυμπιακός: Καπίνο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Βούρος, Τσιμίκας (46′ Σάλιακας), Μπουχαλάκης (90+1′ Λάτσι), Κασάμι, Κολοβός, Φουστέρ (90+1′ Μανθάτης), Σεμπά, Πουλίδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση