HomeΣΠΟΡΟΦΗ«Πληρώνουμε για όλα, ακόμα και για παλιές αμαρτίες»

ΟΦΗ«Πληρώνουμε για όλα, ακόμα και για παλιές αμαρτίες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ο ορισμός εκκαθαριστών αφορά την ΠΑΕ ΟΦΗ, από την Γενική Συνέλευση της οποίας και ορίστηκαν. Δεν αφορά στην Διοικούσα Επιτροπή, η οποία όλο αυτό το διάστημα πληρώνει για όλα. Ακόμα και για τις παλιές αμαρτίες. Σε ότι μας αφορά όλες οι κινήσεις που έχουμε κάνει για τον ΟΦΗ, είναι μόνο νομότυπες».

Με την ανεπίσημη αυτή θέση, η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, αν και επίσημα απέφυγε να τοποθετηθεί για το θέμα, σχολίασε το ζήτημα που προέκυψε με τον 66χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος έχει οριστεί εκκαθαριστής της ΠΑΕ ΟΦΗ και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά επειδή στο ΑΦΜ του χρεώθηκαν 2.5 εκ. ευρώ που αφορούν σε χρέη της ΠΑΕ ΟΦΗ προς το δημόσιο, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Πατρις».

Στον ΟΦΗ -ανεπίσημα πάντα- τονίζουν ότι υπάρχουν ερωτηματικά για το χρόνο δημοσιοποίησης αυτού του θέματος (ο ορισμός εκκαθαριστών έχει γίνει από το Νοέμβριο) , θεωρούν ότι το θέμα προσφέρεται από κάποιους για να βάλουν τρικλοποδιές στην προσπάθεια του ΟΦΗ, ωστόσο, τονίζουν ότι η εκκαθάριση θα προχωρήσει κανονικά, καθώς πιστεύουν στην προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης, θα αναδειχθεί η νομιμότητα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση