HomeΣΠΟΡΕίχε γίνει κουβέντα με Μπούρμπο, αλλά…

Είχε γίνει κουβέντα με Μπούρμπο, αλλά…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το γεγονός της αποχώρησης του Χρήστου Μπούρμπου από τον Παναθηναϊκό, δημιουργεί έντονες συζητήσεις τις τελευταίες ώρες για την πιθανότητα να «παίξει» το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Ηρακλείου προσπάθησε να εντάξει στο δυναμικό της τον Ρέντζα, για να κάνει «2αδα» με τον Μπολάκη στη θέση του δεξιού μπακ, όμως η υπόθεση δεν είχε αίσια έκβαση. Εκείνες τις μέρες στη σχετική λίστα προστέθηκε και το όνομα του Μπούρμπου, που ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις στο Ηράκλειο, έχοντας κρατήσει σχέση με αρκετούς.

Μάλιστα, η διερευνητική επαφή με τον έμπειρο παίκτη έγινε πριν από το παιχνίδι με τον Εθνικό, όμως δεν προέκυψε σημείο επαφής και ο ΟΦΗ προχώρησε τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Τώρα, αν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες και ανατραπούν τα δεδομένα, θα το δείξει ο χρόνος, όμως αυτό που βγαίνει από την ομάδα είναι ότι οι προσθήκες έχουν ολοκληρωθεί.

Στο δεξί άκρο της άμυνας πέρα από το Μπολάκη, μπορεί να αγωνιστεί ο Κιάσσος, ενώ μην ξεχνάμε ότι για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου χρειάστηκε και οικονομική υπέρβαση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση