HomeΚΡΗΤΗΠαραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Κρήτης – Έληξε η κατάληψη στην εφορία Χανίων

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Κρήτης – Έληξε η κατάληψη στην εφορία Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στην Κρήτη, παραμένοντας για περισσότερο από μια εβδομάδα στα μπλόκα, ενάντια στις αλλαγές στο ασφαλιστικό και τη φορολογία του κλάδου.

Από νωρίς το πρωί, αγρότες των Χανίων προχώρησαν στην κατάληψη του κτιρίου της εφορίας, ενώ αποκλεισμένη παραμένει η Εθνική Οδός Χανίων – Ρεθύμνου στον κόμβο του Κλαδισού. Η κινητοποίηση στην εφορία Χανίων που είχε διοργανωθεί από το ΠΑΜΕ και άλλες αγροτοσυνδικαλιστικές οργανώσεις, είχε συμβολικό χαρακτήρα και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί.

Οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες παραμένουν στο μπλόκο που έχει στηθεί στα Μεγάλα Χωράφια και στο Ατσιπόπουλο, κλείνοντας το δρόμο – όπως έχει προγραμματιστεί – το μεσημέρι και το απόγευμα. Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται από την τροχαία μέσω παρακαμπτηρίων.

Την ίδια ώρα οι αγρότες προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στις απεργιακές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, στο πλαίσιο της γενικής πανελλαδικής απεργίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση