HomeCity GuideΤελετή αποφοίτησης στο ΚΔΒΜ Kappa Studies

Τελετή αποφοίτησης στο ΚΔΒΜ Kappa Studies

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ετήσια τελετή αποφοίτησης, διοργανώνει  το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, το ΚΔΒΜ Kappa Studies, όπου για ακόμα μια χρονιά, θα λάβουν τα πτυχία τους οι απόφοιτοι του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015.

Όπως κάθε χρόνο, αμέσως μετά την παραλαβή του πτυχίου τους, όλοι οι απόφοιτοι του ΚΔΒΜ   Kappa Studies, ρίχνονται στον τουριστικό εργασιακό στίβο, γεμάτοι εμπειρίες και φιλοδοξία, να κατακτήσουν την κορυφή στον τομέα τους.

IMG_5389Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο ΚΑΜΑΡΙ, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΔΒΜ Kappa Studies, το μεσημέρι στις 13.00 και ειδικότερα, στο συνεδριακό κέντρο, χωρητικότητας 500 ατόμων.

Στο πλαίσιο της επιβράβευσης των καλύτερων και πρώτων στη βαθμολογία σπουδαστών, που διακρίθηκαν, όχι μόνο, για τις επιδόσεις τους, αλλά κυρίως για το ήθος, τον εθελοντισμό και την προσφορά τους, στο ΚΔΒΜ Kappa Studies  θα τιμηθούν με οικονομική υποτροφία, ο απόφοιτος Κωνσταντίνος Κρητικός και η δευτεροετής σπουδάστρια Μαρίνα – Αικατερίνη Κουρμούλη

Οι παριστάμενοι στην τελετή αποφοίτησης, θα  ζήσουν από κοντά τη σπουδαία στιγμή της επισφράγισης των κόπων, δύο ετών γεμάτων γνώση, σοφία και πολύ δουλειά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση