HomeΣΠΟΡΝίκος Νιόπλιας: «Ομάδα με ποιότητα πλέον ο ΟΦΗ»

Νίκος Νιόπλιας: «Ομάδα με ποιότητα πλέον ο ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο στο φιλικό με τον ΠΑΟ Κρουσώνα (2-1), έμεινε ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος τόνισε ότι ο ΟΦΗ πλέον είναι ομάδα με ποιότητα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο ΟΦΗ δεν θα κάνει άλλη μεταγραφή, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιου παίκτη. Όπως είπε ο προπονητής του ΟΦΗ «θέλαμε ένα φιλικό προετοιμασίας από τη στιγμή που δεν έγινε το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Είχαμε και καλά, αλλά και κακά στο παιχνίδι μας.

Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολλά καλά πράγματα σαν ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο όχι. Ίσως επειδή έπαιξαν κάποια νέα παιδιά, που θα χρειαστούν κάποιο χρόνο για να τους μάθουμε και να μας μάθουν.

Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ποιότητα και αγωνιστικότητα. Πήραμε παίκτες με ποιότητα και μπορώ να πω ότι πλέον είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Από τη Δευτέρα μπαίνουμε πλέον σε αγωνιστικούς ρυθμούς για το επίσημο παιχνίδι που έχουμε την επόμενη Κυριακή».

Για το αν θα κάνει ο ΟΦΗ κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση, ο Νίκος Νιόπλιας ανέφερε: «Δε νομίζω. Έχουμε κλείσει τις μεταγραφές. Τώρα πιο πολύ μας ενδιαφέρει το πως θα αδειάσουμε λίγο, παρά το πώς θα γεμίσουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση