HomeΚΡΗΤΗΚαρναβάλι… by night φέτος στο Τυμπάκι

Καρναβάλι… by night φέτος στο Τυμπάκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απόγευμα και όχι μεσημέρι, ως είθισται, θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των αρμάτων στο Καρναβάλι, που λαμβάνει χώρα, κάθε χρόνο, στο Τυμπάκι.

Όπως ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής, η παρέλαση των αρμάτων θα γίνει το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα με σημείο αναφοράς την κεντρική πλατεία Τυμπακίου.

Στην ανακοίνωση τους τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου αναφέρουν:

»Επί σειρά ετών, η Καρναβαλική περίοδος αποτελεί περίοδο χαράς και ξεγνοιασιάς για όλες τις ηλικίες! Την ημέρα του Καρναβαλιού, ο κόσμος μπορεί να διασκεδάσει να χορέψει και να περάσει όμορφες στιγμές με όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Το Καρναβάλι στο Τυμπάκι, για δεκαετίες, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα θεάματα του νησιού και ίσως το μεγαλύτερο στην Νότια Κρήτη.

Φέτος, πραγματοποιείται το 6ο Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι, υπό την διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου!

Για πρώτη φορά, η μέρα της Καρναβαλικής παρέλασης θα είναι το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016!

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Καρναβαλικής Επιτροπής, με στόχο μας να αλλάξουμε τα δεδομένα, το φετινό Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί νύχτα!

Συγκεκριμένα η παρέλαση των αρμάτων και των Καρναβαλιστών θα ξεκινήσει στις 18:30 και η λήξη της παρέλασης θα είναι, όπως πάντα, η Κεντρική Πλατεία Τυμπακίου!

Στελεχώστε την ομάδα σας, βρείτε το δικό σας θέμα και πά ρτε μέρος στο 6ο Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι με θέμα «Πρώτη φορά “Νυχτερινό”!»

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του Facebook στην Σελίδα του Συλλόγου ή μέσω τηλεφώνου στο 6972748094.

Καλό Καρναβάλι σε όλους!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση