HomeΚΡΗΤΗΕκδήλωση με άρωμα… συμπαράστασης και συναδελφικότητας

Εκδήλωση με άρωμα… συμπαράστασης και συναδελφικότητας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διασκέδασαν και όλοι μαζί ευχήθηκαν στο συνάδελφο τους “καλή δύναμη”.

Ο λόγος για τους αστυνομικούς του Ηρακλείου, οι οποίοι όλοι μαζί το βράδυ του Σαββάτου διασκέδασαν στο κέντρο “Αναδρομές” στις Αρχάνες, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για την έλευση της νέας χρονιάς.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου διοργάνωσε την εκδήλωση αυτή, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, μόνο που φέτος, είχε άρωμα ανθρωπιάς, συμπαράστασης και συναδελφικότητας.

Όπως είχε αποφασιστεί, τα έσοδα από τη χθεσινή εκδήλωση, θα προσφερθούν στην οικογένεια του 33χρονου Κώστα Λεονταράκη, του αστυνομικού, που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα τον περασμένο Σεπτέμβριο στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου και δίνει πραγματικό αγώνα για να ξανασταθεί στα πόδια του.

Τα χρήματα αυτά θα καλύψουν μέρος των εξόδων νοσηλείας του σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, στο οποίο θα μεταφερθεί ο 33χρονος αστυνομικός.

Μάλιστα στη χθεσινή εκδήλωση παρευρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του αστυνομικού, στηρίζοντας την προσπάθεια των συναδέλφων του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των αστυνομικών, εκτός από εκπροσώπους της θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Κρήτης, παρευρέθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουπλής, καθώς και βουλευτές του Ηρακλείου απ’όλα τα κόμματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση