HomeΣΠΟΡΠανθρακικός – Πανιώνιος 0-1

Πανθρακικός – Πανιώνιος 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ένα χορταστικό αγώνα, όπου οι δύο ομάδες τον ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες, ο Πανιώνιος βρήκε το γκολ από το σημείο του πέναλτι και έφυγε από την Κομοτηνή με το σπουδαίο διπλό.

Το γκολ του Οικονόμου στο 87ο λεπτό έδωσε το τρίποντο στους Νεοσμυρνιώτες (1-0) που παραμένουν στην πρώτη πεντάδα.

Εικόνα αγώνα:

O Πανθρακικός, με τον Χατζηνικολάου στον πάγκο, κατέβηκε για να αμυνθεί. Αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά ενός αγώνα όπου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και να διεκδικήσουν τη νίκη.

Ο Πανιώνιος δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος κι αφού είδε ότι απέναντί του έχει μια ομάδα που δεν του προκαλεί προβλήματα, άρχισε να ανεβαίνει σιγά-σιγά.

Ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο μέρος, πήρε μπάλα και έψαξε το γκολ και τελικά λυτρώθηκε από το λάθος του Παπαγεωργίου. Όλα έγιναν στο 86′ όταν ο Καραμάνος πλάσαρε εξ επαφής στο δοκάρι, πήρε το ριμπάουντ, αλλά ο παίκτης του Πανθρακικού αντέδρασε σαν… τερματοφύλακας και έδιωξε τη μπάλα με το χέρι στο δεύτερο σουτ που επιχείρησε ο Καραμάνος.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 76′ ο Πανιώνιος έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Ρισβάνης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ίγκορ.

MVP:

Είναι άδικο να διαλέξουμε έναν συγκεκριμένο από τους νικητές. Απλά ο Οικονόμου ήταν αυτός που ανέλαβε το δύσκολο έργο να ευστοχήσει στο πέναλτι στα τελευταία λεπτά.

Αδύναμος κρίκος:

Λανθασμένη η απόφαση του Γιάχου να στείλει στα αποδυτήρια τον Ρισβάνη. Ο αμυντικός του Πανιωνίου δεν έκανε παράβαση, όπως φάνηκε στο ριπλέι και λανθασμένα ο Πανιώνιος έμεινε με 10 παίκτες σε ένα κρίσιμο, χρονικά, σημείο.

Σχόλιο:

Ατσάλινη ομάδα ο Πανιώνιος. Δεν καταλαβαίνει από αναποδιές. Μπορεί να έχασε δύο σημαντικούς παίκτες στη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο καλύπτει τα όποια κενά και συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Σπουδαίο διπλό που αγχώνει τους… υπόλοιπους της πεντάδας (από Ολυμπιακό και κάτω). Ο Πανθρακικός δεν βρήκε το φάρμακο ούτε με τον Χατζηνικολάου στον πάγκο και μοιάζει δύσκολο να βρει και τον τρόπο να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γ. Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Λαδάκης (30′ Μεχία), Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (69′ Μάρτινς), Ντιγκινί, Ίγκορ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας (81′ Τζανδάρης), Καραμάνος, Αργυρόπουλος, Καθάριος (74′ Μπαργκάν), Βιγιάλμπα (67′ Μασούρας)

Διαφήμιση
Διαφήμιση