HomeΣΠΟΡΆγγελος Χαντί: Σύντομα στη Σούπερ Λίγκα ο ΟΦΗ

Άγγελος Χαντί: Σύντομα στη Σούπερ Λίγκα ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ από σήμερα είναι και ο Άγγελος Χαντί που είπε στις πρώτες του δηλώσεις «Ο ΟΦΗ μπορεί να παίζει στην Γ Εθνική, αλλά εγώ ήρθα για τον ΟΦΗ της Super League γιατί πιστεύω ότι πολύ σύντομα εκεί θα βρεθεί ξανά»…

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, αγωνιζόταν στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και την Σούπερ Λίγκ, απο όπου έμεινε ελεύθερος. Το Σάββατο (30/1) βρέθηκε στα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και υπέγραψε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ.

«Ο ΟΦΗ είναι περαστικός απο την Γ Εθνική. Είναι κρίμα να αγωνίζεται σε αυτήν την κατηγορία» ανέφερε ο Χαντί και συνέχισε για την επιλογή του να αγωνιστεί στον ΟΦΗ. «Δεν το θεωρώ πισογύρισμα για μένα. Αντίθετα είναι για μένα μια μεγάλη ευκαιρία, γιατί θα αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα. Ηρθα για τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ, γιατί πιστεύω ότι πολύ σύντομα εκεί θα βρεθεί ξανά ο ΟΦΗ». Για τις πρώτες του εντυπώσεις απο τον ΟΦΗ ο Χαντί ανέφερε πως «η ομάδα έχει ποιότητα και πάμε όλοι δυνατά για μια νέα αρχή. Το προπονητικό τι που υπάρχει στην ομάδα και οι μεταγραφές που γίνονται δείχνουν ποιός είναι ο στόχος των ανθρώπων της ομάδας» τόνισε ο Αγγελος Χαντί.

Ο Χαντί έχει δικαίωμα συμμετοχής στον ΟΦΗ απο το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕ Ηράκλειο στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση