HomeΚΡΗΤΗΠώς διαμορφώνονται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια των Μινωικών Γραμμών, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ

Πώς διαμορφώνονται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια των Μινωικών Γραμμών, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 6:00 αύριο το πρωί πρόκειται να πραγματοποιηθεί το πρώτο, ημερήσιο δρομολόγιο των Μινωικών Γραμμών στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς, ενώ την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και το αντίστροφο δρομολόγιο. Το βράδυ της Κυριακής, οι πλόες θα επανέλθουν στο κανονικό τους πρόγραμμα.

Οι Μινωικές Γραμμές σε ανακοίνωσή τους, μετά την ανακοίνωση της ΠΝΟ για αναστολή των επαναλαμβανόμενων κινητοποιήσεων των ναυτεργατών, επισημαίνουν τα εξής:

«Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό ότι, λόγω της παράτασης της απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία για επιπλέον 48 ώρες, ήτοι, από την Παρασκευή 29.01.2016 (06:00) έως και την Κυριακή 31.01.2016 (06:00), τα δρομολόγια της εταιρείας στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς από τα λιμάνια του Ηρακλείου και του Πειραιά, τροποποιούνται ως ακολούθως:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ:

Τα πλοία H/S/F KNOSSOS PALACE & H/S/F FESTOS PALACE θα αναχωρήσουν την Κυριακή 31.01.2016, με τη λήξη της απεργίας (06:00) από τα λιμάνια του Ηρακλείου και του Πειραιά αντίστοιχα.

 ΒΡΑΔΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ:

Όσον αφορά τα βραδινά δρομολόγια, την Κυριακή 31.01.2016 τα πλοία της εταιρείας στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο, θα επανέλθουν στα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση