HomeCity GuideΕορταστική εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες

Εορταστική εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, εορτή της Ελληνικής Παιδείας και των Γραμμάτων, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης διοργανώνει εορταστική εκδήλωση την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα για όλους τους εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης των δύο Επαρχιών, Κισάμου και Σελίνου.

Οι ολοένα αυξανόμενες δυσκολίες των καιρών μας, συνέπειες των οποίων επηρεάζουν άμεσα τόσο την Παιδεία, όσο και τους λειτουργούς της, αλλά και οι πολλαπλές ιδιαιτερότητες των Σχολείων της ενδοχώρας και των Επαρχιών μας δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο. Αντιλαμβανόμεθα ότι οι Εκπαιδευτικοί των Σχολείων μας χρειάζονται, εκτός των γνώσεων και της εμπειρίας τους, να κάνουν καθημερινές υπερβάσεις για να μπορούν να ανταποκριθούν στο χρέος και την αποστολή τους. Μέσα σε καιρούς κρίσης προσφέρουν τα μέγιστα στην μαθητιώσα νεολαία του τόπου μας.

Η εκδήλωση θα είναι στραμμένη στο καίριο ζήτημα της Παιδείας και θα αναπτυχθεί στην Εισήγηση, με θέμα «Σύγχρονος προβληματισμός για την Παιδεία» από τον κ. Ιωάννη Φίλη, πρ. Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης. Θα ακολουθήσει συζήτηση. Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Παρακαλούνται όλοι οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Για Δηλώσεις Συμμετοχής στα Τηλέφωνα 2824022245 και 22500 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση[email protected] (Υπόψη κας Ιωάννας Τζολάκη)

Διαφήμιση
Διαφήμιση